Μαρτίνς: «Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα»

Μαρτίνς: «Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε για την επάνοδο στις προπονήσεις, το διάστημα χωρίς ποδόσφαιρο αλλά και το ότι ελπίζει σύντομα να έχουμε ξανά πρωτάθλημα στην Ελλάδα

PERDO_OSFP
Την επιθυμία του να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας και να ολοκληρωθεί εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της έναρξης των προπονήσεων του Ολυμπιακού σήμερα στο Ρέντη.

«Είναι τεράστια η χαρά μας που ξεκινάμε ένα καινούργιο στάδιο, μια καινούργια φάση στις ζωές μας», ανέφερε –αρχικά- και συνέχισε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Ελπίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η επιθυμία μας, να βρεθούμε στο γήπεδο μας, να προπονηθούμε και να αγωνιστούμε. Είναι μια τεράστια ευχαρίστηση που μπορούμε να ξαναβρεθούμε στις προπονήσεις, κουραστήκαμε να μένουμε στο σπίτι. Και ακόμα μεγαλύτερη ευχαρίστηση να ξαναβρεθούμε κοντά στον Ολυμπιακό, όπου έχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να δουλέψουμε. Πήραμε όλες τις προφυλάξεις για να μείνουμε μακριά από τον ιό. Από αυτή την άποψη νιώσαμε προστατευμένοι και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Ελπίζουμε σύντομα να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα. Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά, η ομάδα μας νιώθει τεράστια χαρά για την επιστροφή μας», κατέληξε ο Μαρτίνς.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πιτίνο για τις νέες κατηγορίες από το NCAA: «Διαφωνώ κατηγορηματικά»

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο:«Ξεκινάει πιθανότατα στις 15 Μαΐου η Bundesliga»

UEFA Nations League: Αυτές είναι οι πιθανές έδρες της Εθνικής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης