Κατάθεση ψυχής από Καρμέλο: «Είχα πιάσει πάτο και σκεφτόμουν να τα παρατήσω όλα»

Κατάθεση ψυχής από Καρμέλο: «Είχα πιάσει πάτο και σκεφτόμουν να τα παρατήσω όλα»

Για πάντα ευγνώμων στους Μπλέιζερς θα είναι ο Καρμέλο Άντονι, ο οποίος είπε πως πριν πάει στο Πόρτλαντ είχε πιάσει… πάτο συναισθηματικά και σκέφτονταν να τα παρατήσει

karmelo
Το χειρότερο διάστημα της ζωής του Καρμέλο Άντονι ήταν η αποχώρησή του από τους Ρόκετς τον Νοέμβριο του 2018, μέχρι τη μετακόμισή του στους Μπλέιζερς τον ίδιο μήνα του 2019.

Ο Μέλο δήλωσε πως αυτός ο χρόνος τον καταρράκωσε συναισθηματικά και πως έφτασε στον… πάτο, αλλά και σε σημείο να θέλει να τα παρατήσει όλα. Ωστόσο, ήρθε η πρόταση από την ομάδα του Πόρτλαντ και έτσι αναθάρρησε, γι’ αυτό και θα είναι για πάντα ευγνώμων στη «Rip City».

«Είχα πιάσει πάτο. Έπιασα πάτο συναισθηματικά και θα έπρεπε να αρχίσω να χτίζω τον εαυτό μου, ώστε να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα και να είμαι σε θέση να σας πω αυτή την ιστορία. Γι’ αυτό, αυτή η σεζόν θα είναι πάντα ένα σημαντικό στιγμιότυπο και κεφάλαιο στη ζωή μου», δήλωσε αρχικά ο 35χρονος φόργουορντ στο «UNINTERRUPTED», λέγοντας στη συνέχεια πως εάν έγραφε ένα βιβλίο θα τόνιζε το διάστημα που έπαιξε για τους Μπλέιζερς.

Αναφορικά με τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στην καριέρα του τα τελευταία τέσσερα χρόνια: «Στη Νέα Υόρκη, κατάφερα να παίξω στο All-Star Game, είχα κατά μέσο όρο 22-23 πόντους στην ανατολική περιφέρεια και είχα να κάνω με όλα τα διάφορα γύρω από την ομάδα… Μετά έγινα ανταλλαγή στην Οκλαχόμα μία ημέρα πριν τη media day. Η μετακόμισή μου στους Θάντερ πραγματικά μου άρεσε, αλλά για διάφορους λόγους δεν δούλεψε πολύ, ενώ τον επόμενο χρόνο πήγα στο Χιούστον, όπου έπαιξα σε εννιά ματς. Εκεί ήταν η πρώτη φορά, ύστερα από 15 χρόνια καριέρας, που ερχόμουν από τον πάγκο. Οπότε, αυτή ήταν μία μεγάλη προσαρμογή για μένα. Μετά για έναν χρόνο έμεινα εκτός. Ένας χρόνος εκτός, όπου προσπάθησα να χτίσω τον εαυτό μου συναισθηματικά και πνευματικά… Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει αυτά που πέρασα συναισθηματικά, για να φτάσω στο σημείο που είμαι εδώ σήμερα. Είχα αρχίσει να αμφιβάλω για τον εαυτό μου. Μιλώντας πνευματικά, ήθελα να τα παρατήσω».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πιτίνο για τις νέες κατηγορίες από το NCAA: «Διαφωνώ κατηγορηματικά»

Θετικοί στον κορωνοϊό ένας παίκτης και ένας γυμναστής της Γκλάντμπαχ

Μαρτίνς: «Ελπίζουμε να αγωνιστούμε ξανά και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης