Συγκλονίζει η Βανέσα Μπράιαντ με τις ευχές στην αδικοχαμένη Τζίτζι

Συγκλονίζει η Βανέσα Μπράιαντ με τις ευχές στην αδικοχαμένη Τζίτζι

Σήμερα η η Τζίτζι Μπράιαντ, η οποία μαζί με τον πατέρα της Κόμπι έχασαν τη ζωή τους μετά από πτώση ελικοπτέρου, θα γινόταν 14 χρονών με τα λόγια της μητέρας της να «ραγίζουν» καρδιές...

vanessa
Η μητέρα της Τζίτζι Μπράιαντ και σύζυγος του αείμνηστου Κόμπι, έστειλε τις ευχές της στην αδικοχαμένη κόρη της η οποία σαν σήμερα θα γιόρταζε  τα 14α γενέθλιά της.

«Χαρούμενα 14α γενέθλια στο γλυκό μου κορίτσι, Τζιάνα. Η μαμά σου σε αγαπάει περισσότερο απ' όσο μπορώ να σου δείξω. Είσαι η ψυχή μου για πάντα. Μου λείπεις τόσο πολύ κάθε μέρα. Εύχομαι να ξύπναγα και να σε είχα εδώ δίπλα μου. Μου λείπουν το χαμόγελό σου, οι αγκαλιές σου, τα πειράγματά σου. Μου λείπουν τα πάντα από εσένα Τζίτζι μου. Σε αγαπάω τόσο πολύ!!!»




Μάλιστα λίγο αργότερα ανέβασε και μια φωτογραφία φορώντας ένα κόκκινο βραχιόλιο το οποίο έγραφε «Τζίτζι Μπράιαντ, Mambacita»... Κι όπως εξήγησε η κόρη της συνήθιζε να φορά ένα τέτοιο κόκκινο βραχιόλι σε όλες τις σχολικές της φωτογραφίες και σύντομα ένα ανάλογο θα διατεθεί προς πώληση με τα έσοδα να χρησιμιποιούνται στο Ίδρυμα «Mamba & Mambacita».


Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Αυγενάκης: «Νωρίς να μιλάμε για επανέναρξη της Super League στις 15 Ιουνίου»

Η Μίλαν διοργανώνει φιλανθρωπική συναυλία με Κακά, Ανρί και… Alicia Keys

Times: «Αγώνες χωρίς κόσμο στην Premier League έως το Μάιο του 2021»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης