Ριζότο με μανιτάρια, θυμάρι και προσούτο

Ριζότο με μανιτάρια, θυμάρι και προσούτο

Αποκλείεται να μην λατρέψετε αυτό το πιάτο.

Ριζότο με μανιτάρια, θυμάρι και προσούτο
Διαδικασία
Καθαρίζετε τα μανιτάρια με βρεγμένη πετσέτα και κόβετε τα «ποδαράκια» τους. Σε κατσαρόλα σοτάρετε τα «ποδαράκια» με 1 κουτ. σούπας από το ελαιόλαδο και προσθέτετε 800ml νερό καυτό. Αφήνετε να βράσουν για 20 λεπτά τουλάχιστον και μετά, επιτόπου πολτοποιείτε με ραβδομπλέντερ το ζωμό μαζί με τα μανιτάρια. Θα χρειαστείτε περίπου 600ml από αυτό το ζωμό.

Κόβετε τα κεφάλια των μανιταριών σε φέτες και τα σοτάρετε σε τηγάνι με 1 κουτ. σούπας από το βούτυρο. Σε ξεχωριστό τηγάνι σοτάρετε το προσούτο χωρίς λιπαρή ουσία.

Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης