Tο Olive Αυγούστου γεμίζει το τραπέζι σας με αιγαιοπελαγίτικες συνταγές

Ελένη Ψυχούλη, Ντίνα Νικολάου, Ανδρέας Λαγός, Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη παρουσιάζουν συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής που «κάνουν τη διαφορά». 

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Πέντε διάσημοι σεφ όπως η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός,  η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά». 


To οlive Αυγούστου-Σεπτεμβρίου είναι διπλό και ταξιδιάρικο...

Γεμίζει ένα τραπέζι Αιγαίο με συνταγές από τα νησιά και δοκιμάζει ιδιαίτερα πιάτα της Τήνου σ’ ένα ξεχωριστό αφιέρωμα.

Κάνει BBQ στο φούρνο της κουζίνας και …παίρνει μαθήματα σούσι.

Κερνάει ζουμερά γλυκά με ροδάκινο και  έχει δροσερές ιδέες με λεμόνι.

Πού αλλού; 
Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε! 



ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bouffes222

Νομίζεις ότι το να επιλέγεις βραστά λαχανικά αντί για ζυμαρικά au gratin ή κοτόπουλο αντί για γουρουνοπούλα σε έναν μπουφέ έχει να κάνει μόνο με την όρεξη σου ή αν είσαι σε δίαιτα; Όχι, οι επιλογές σου ξεκινούν από τον χαρακτήρα σου. Φτιάξε πιάτο λοιπόν και θα σου πούμε τι τύπος είσαι...

paparizoy

Τα τελευταία χρόνια η Έλενα Παπαρίζου έχει δεχθεί τα πυρά πολλών αυτοχρηζόμενων «δικαστών» σχετικά με την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και τα περιττά κιλά που φαίνεται να έχει πάρει σε σύγκριση με τις μέρες του Number One.

egg_boil

Τα βραστά αβγά είναι ίσως από τα πιο ευέλικτα τρόφιμα. Μπορείς να τα απολαύσεις σκέτα ως σνακ, με τη μορφή αβγοσαλάτας μέσα στο σάντουιτς, ενώ αποτελούν και την τέλεια προσθήκη στη μεσημεριανή σου σαλάτα.