Χοιρινό με κεράσια

Χοιρινό με κεράσια

Το χοιρινό είναι από τα κρεατικά που ταιριάζουν πολύ με τα φρούτα. Εδώ, το συνδυάζουμε με τα καλοκαιρινά κεράσια και φτιάχνουμε ένα πιάτο ιδανικό για τα κυριακάτικα τραπεζώματα.

Χοιρινό με κεράσια

Βήμα 1
Κόβετε το χοιρινό σε κομματάκια των 3εκ. Ετοιμάζετε τη μαρινάδα με το κρασί, αλάτι, πιπέρι, τα κρεμμύδια, το τζίντζερ και τη δάφνη. Βάζετε το κρέας στη μαρινάδα για 2 ώρες.
Βήμα 2
Κλείσιμο
Ζεσταίνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε πρώτα το σύγκλινο και κατόπιν το κρέας. Χαμηλώνετε τη φωτιά, προσθέτετε δύο φλιτζάνια από τη μαρινάδα και βράζετε το κρέας για 1 ώρα ή μέχρι να μαγειρευτεί.
Βήμα 3
Δείτε τη συνέχεια στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης