Γεννηματά: Επιβάλλεται χάραξη εθνικής γραμμής για την αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας

gennimata_main_again

«Η Κυβέρνηση αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει την Τουρκική επιθετικότητα, που κλιμακώνεται με την ανάρτηση από τον ΟΗΕ του παράνομου μνημονίου με τη Λιβύη» ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, που ζήτησε σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών

Την κυβέρνηση κατηγορεί για τους χειρισμούς της στην αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας η Φώφη Γεννηματά σε ανακοίνωση της.

Όπως λέει, η κυβέρνηση καθυστέρησε να καταλάβει το πρόβλημα του παράνομου μνημονίου με τη Λιβύη και ζητά να παρέμβει στον γ.γ. του ΟΗΕ. Παράλληλα επαναλαμβάνει το αίτημα της για σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών ώστε να χαραχθεί άμεσα η Εθνική Γραμμή.

Ολόκληρη η δήλωσή της:

«Η Κυβέρνηση αποτυγχάνει να αντιμετωπίσει την Τουρκική επιθετικότητα, που κλιμακώνεται με την ανάρτηση από τον ΟΗΕ του παράνομου μνημονίου με τη Λιβύη.

Καθυστέρησε να καταλάβει το πρόβλημα και σέρνεται πίσω από τα γεγονότα.

Οφειλόμενη ενέργεια είναι η παρέμβαση στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ. Αλλά δεν αρκεί.

Επιβάλλεται η σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών για να χαράξει άμεσα Εθνική Γραμμή».

ΣΧΟΛΙΑ (5)

ΚΩΣΤΑΣ

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΚΙΑΛΙΑ

Ξανθια

Άσε μας κουκλίτσα μου

Ρε λες;;;

Βρε λες το ΠΑΣΟΚ να το γυρίσει στον πατριωτισμό;;

Είσαι

Στα καλά σού θεία μου. χάραξη Εθνικής γραμμής και πράσινα άλογα. Εσύ πρόσφατα είχες κάνει δήλωση ότι η Ελλάδα πρέπει να αποφύγει πάσα θυσία επεισόδιο με την Τουρκία σε καμία περίπτωση εμπλοκή σού κατεβάζουν μπινελίκια και σε δύο μέρες το γυρνάς. Θέλω να πω ότι δεν βλέπεις ότι δεν κάνεις για πολιτική έλεος

περί άνοιας

Υπάρχει εθνική στρατηγική . Οι προκλήσεις της γείτονος θα αντιμετωπιστούν (;) εντός πλαισίων του ΝΑΤΟ και της ΕΕ , κατευθύνσεις τις οποίες προσκυνά γονυπετές το όλο ΚΙΝΑΛ . Προτείνω στην κυρία Φώφη ασκήσεις για την αντιμετώπιση της άνοιας .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης