Σιμόπουλος στον ΘΕΜΑ 104,6: «Όσοι έχουν δημόσιο λόγο να είναι προσεκτικοί»

Σιμόπουλος στον ΘΕΜΑ 104,6: «Όσοι έχουν δημόσιο λόγο να είναι προσεκτικοί»

Για την τροπολογία σχετικά με τις τιμωρίες των ομάδων ποδοσφαίρου μίλησε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ

simopoulos-stratos-660-2
Την εκτίμηση ότι η χώρα μας έχει μεγάλα προβλήματα και αυτοί που έχουν δημόσιο λόγο χρειάζεται να δίνουν προσοχή στους χειρισμούς, τις ενέργειες και τις δηλώσεις τους ώστε να μη δυναμιτίζεται το κλίμα ή το θυμικό της κοινωνίας, έκανε ο μιλώντας σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6  και αναφερόμενος στην τροπολογία ΠΑΟΚ - Ξάνθη  που κατατέθηκε χτες στη βουλή, ο βουλευτής της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος.

Όπως είπε ο κ. Σιμόπουλος «οι νόμοι πρέπει να έχουν και μία ευρύτερη εφαρμογή, πάντα ο νομοθέτης βλέπει κι άλλα θέματα, επίσης νόμος θα είναι και αυτό που θα περάσει σήμερα από τη βουλή, στηρίζω την κυβέρνηση μου, είναι μία τροπολογία η οποία είναι καλύτερη από αυτό που υπήρχε κι από ότι ξέρω έχει δρόμο ακόμη η ιστορία».
 
Σημείωσε, ότι ο ίδιος εύχεται στο τέλος να μην αφαιρεθεί κανένας βαθμός και δήλωσε πως θεωρεί ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει τους χειρισμούς και θα κρίνει και ότι δεν είναι ο ίδιος αρμόδιος να κρίνει τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Κλείσιμο
Ερωτηθείς εάν οι κυβερνητικοί χειρισμοί ήταν λανθασμένοι, ο κ. Σιμόπουλος ήταν προσεκτικός, λέγοντας ότι η όλη διαδικασία προκάλεσε  προβλήματα.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης