Γιαννούλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είμαστε Βαρουφάκης να δημιουργούμε επικοινωνιακές πομφόλυγες

Γιαννούλης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν είμαστε Βαρουφάκης να δημιουργούμε επικοινωνιακές πομφόλυγες

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης θα ζήλευε την κυβέρνηση για το υπουργείο Μετανάστευσης

XRISTOSGIANNOULIS6587
Το δικό του σχόλιο για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας κατέθεσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης.

Όπως εξήγησε ο κ. Γιαννούλης «οφείλει ένα σοβαρό κόμμα να αιτιολογήσει και να απαντήσει στο ερώτημα αν ήταν ή δεν ήταν επιτυχημένος ο απερχόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είπε το εξής απλό, με βάση τη λογική και θεωρώντας ότι είναι επιτυχημένος ο κ. Παυλόπουλος, του αξίζει η ανανέωση μίας θητείας, είναι τόσο απλά τα πράγματα, εάν η ΝΔ που έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Ιωάννης Μελισσανίδης θα το ζήλευε αυτό ως τεχνική αγωνίσματος στη ρυθμική γυμναστική για το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους εθνικής ευθύνης είπε το ναι στην υποψηφιότητα της κας Σακελλαροπούλου προσθέτοντας πως «εμείς δεν είμαστε Μητσοτάκης να κάνουμε παιχνίδια με τη χώρα, εμείς περιμέναμε να δούμε την πρόταση, έγινε η πρόταση, συγκεντρώνει απλά, δημοκρατικά, υπεύθυνα και με αξιοπρέπεια, εμείς δεν κάνουμε καλλιστεία, ούτε Βαρουφάκης είμαστε να δημιουργούμε επικοινωνιακές πομφόλυγες».

2020 01 17 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ   ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης