Γιάνης Βαρουφάκης: Γιατί επέλεξα Μάγδα Φύσσα χωρίς να την ενημερώσω - Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

Γιάνης Βαρουφάκης: Γιατί επέλεξα Μάγδα Φύσσα χωρίς να την ενημερώσω - Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

«Από πότε μια πρόταση προσώπου για οποιοδήποτε αξίωμα, οποιαδήποτε τιμή, πρέπει να είναι προσυμφωνημένη;», απαντά σε χρήστη του Twitter

varoufakhs343
Στην ορθότητα της επιλογής του να προτείνει την Μάγδα Φύσσα για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας επέμεινε με αναρτήσεις του στο Twitter ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης.

«Παρακολουθώ με συμπάθεια την προσπάθεια κάποιων να εστιάσουν στο αν η Μάγδα Φύσσα ήξερε ότι θα την προτείνω ή όχι ώστε να επισκιάσουν το γεγονός ότι το ΜέΡΑ25 αναδείκνυε τη Μάγδα Φύσσα την ώρα που το κόμμα τους πρότεινε Παυλόπουλο, μέχρι να συρθεί στην επιλογή Μητσοτάκη», έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 μάλιστα αφήνει αιχμές για την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφοντας: «με συγκίνηση αναδείξαμε τη Μάγδα Φύσσα ως το πρόσωπο που θα θέλαμε να δούμε ΠτΔ - την ώρα που άλλοι ολίσθαιναν από τον έναν συστημικό υποψήφιο στην άλλη. Μας τιμά ο θυμός και η αμηχανία τους. Το ΜέΡΑ25 εργάζεται για ένα μόνο σκοπό: Ενότητα εναντίον της μισαλλόδοξης Ακροδεξιάς».

Κλείσιμο

«Επικεντρωνόμαστε στην ουσία. Ούτε στην προπαγάνδα ούτε στις συμφωνίες πίσω από την πλάτη σας. Απλά, είπαμε ότι το σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα θα έπρεπε να είναι υποψήφια ΠτΔ. Κι εκείνη δήλωσε ότι την τιμήσαμε. Προχωράμε!», γράφει ο κύριος Βαρουφάκης.

Αρκετοί ήταν οι χρήστες του Twitter, οι οποίοι από χθες επέκριναν την επιλογή του Γιάνη Βαρουφάκη, με τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 να απαντά:

«Καμία εμπλοκή σε κανένα πολιτικό παιχνίδι. Το αντίθετο. Καθαρή ανάδειξη του συμβόλου του αντιφασιστικού αγώνα στον καιρό των Μνημονίων ως το πρόσωπο που θα ήθελε το ΜέΡΑ25 να δει στην ΠτΔ. Μια ανάδειξη που η ίδια λέει ότι ήταν "εξαιρετικά τιμητική"».

«Η ουσία είναι ότι προτάθηκε ένα σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα κόντρα στα σύμβολα του συστήματος που εκκόλαψαν το αυγό του φιδιού. Επί πλέον: Από πότε μια πρόταση προσώπου για οποιοδήποτε αξίωμα, οποιαδήποτε τιμή, πρέπει να είναι προσυμφωνημένη; Ξανασκεφτείτε το...», απαντά σε άλλον χρήστη του Twitter o Γιάνης Βαρουφάκης. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης