Η εκτός... concept εμφάνιση της Νοτοπούλου στη Βουλή

notopoulou

Το total black ντύσιμό της θα μπορούσε να ταιριάζει για μια απογευματινή απόδραση σε καφετέρια

Εμφάνιση που «παγώνει» τους στιλίστες και αποτελεί παραφωνία για το Κοινοβούλιο, εάν αναλογιστεί κανείς το ύφος της Ολομέλειας. Αρνητικά σχόλια πυροδότησαν οι ενδυματολογικές επιλογές της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία θέλοντας να επιδείξει ένα μοντέρνο προφίλ, νεαρής ηλικιακά πολιτικού, δεν φάνηκε να παρουσίασε έναν επιτυχημένο συνδυασμό. 

Το total black ντύσιμό της θα μπορούσε να ταιριάζει για μια απογευματινή απόδραση σε καφετέρια, δεν άρμοζε όμως για τη Βουλή.

Το πέτσινο μαύρο παντελόνι που τελειώνει στη μέση της γάμπας, κάτι σαν κάπρι, θεωρήθηκε άστοχη επιλογή για να καθίσει στα έδρανα του Κοινοβουλίου. 

 Και σαν να μην έφτανε αυτό διάλεξε ένα κατάμαυρο πουλόβερ ζιβάγκο να της αγκαλιάζει τον λαιμό και δύο εκτός μόδας μποτίνια από τα οποία ξεπηδούσαν... δαντελωτές μαύρες κάλτσες.


79406998_537949227049145_8477287130358349824_n

Δείτε Επίσης

w26-175759papagelopoulos

«Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας... όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή», τόνισε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

sakelaro

Όλες οι αιγυπτιακές εφημερίδες αναφέρονται εκτενώς στη σημερινή εκλογή της νέας Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου