Κρήτη: Στο κενό η επιχείρηση «προβοκάτσιας» κατά της επίσκεψης Βορίδη στο Ηράκλειο

Κρήτη: Στο κενό η επιχείρηση «προβοκάτσιας» κατά της επίσκεψης Βορίδη στο Ηράκλειο

Δύο πανό, 13... διαδηλωτές και μία «χούφτα» αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί επιχείρησαν να προβοκάρουν την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης στο νησί

voridis_stin_kriti
Έψαχναν να βρουν τρόπο για να κάνουν εντύπωση οι αριστεροί κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Βορίδη στην Κρήτη!

Τι κινητοποιήσεις προανήγγειλαν, τι έψαξαν να βρουν κόσμο στα χωριά, κανείς δεν θέλησε να τους ακολουθήσει. Έτσι, οι ελάχιστοι «σύντροφοι» πήραν την... ντροπή τους και έφτασαν μέχρι το Επιμελητήριο Ηρακλείου, όπου γινόταν η σύσκεψη για τα προβλήματα των ελαιοπαραγωγών, αλλά και των υπολοίπων αγροτών του νησιού.

Τα αστυνομικά μέτρα ελάχιστα, με μια διμοιρία της ΥΜΕΤ όλη κι όλη να περιμένει να ολοκληρωθεί η σύσκεψη. Όμως, οι «σύντροφοι» έπρεπε να κάνουν κάτι, για να δηλώσουν την παρουσία τους. Με τα δύο πανό τους στα χέρια οι 13, όλοι κι όλοι, «επαναστάτες ποπολάροι», έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, για να δείξουν ότι υπάρχουν. Τελικά, ούτε αυτό δεν κατάφεραν, παρά τα όσα προσπάθησαν να γράψουν αριστερές ιστοσελίδες, αφού εν τέλει απομακρύνθηκαν από το σημείο, μολονότι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι έπεσε ξύλο και δακρυγόνα.

Την ίδια ώρα, μέσα στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τους εξηγούσε τα μέτρα που λαμβάνει ήδη η κυβέρνηση για να ανακουφιστούν οι αγρότες από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τους τελευταίους μήνες στη Μεγαλόνησο.

Την ίδια ώρα, κάποιοι... αυτοαποκαλούμενοι αναρχικοί είχαν στήσει μπλόκο σε μηχανήματα ΑΤΜ στον κεντρικό πεζόδρομο του Ηρακλείου και απαγόρευαν στους πολίτες να κάνουν κινήσεις των λογαριασμών τους, για να διαμαρτυρηθούν με αυτό τον τρόπο για την επίσκεψη Βορίδη στην Κρήτη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης