Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται ξανά με τους μπαχαλάκηδες, λέει ο Πέτσας

Επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζεται ξανά με τους μπαχαλάκηδες, λέει ο Πέτσας

«Η Κυβέρνηση και οι πολίτες θέλουν ανοικτά, ασφαλή και ελεύθερα Πανεπιστήμια» επισημαίνει στη δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

img_44901562603573
Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος με εφορμή τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κατάσταση στα Πανεπιστήμια. Ο Στέλιος Πέτσας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει για μια ακόμη φορά να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες και ότι η κυβέρνηση μαζί με τους πολίτες θα ανοίξει και θα δημι8ουργήσει συνθήκες ασφάλειας στα Πανεπιστημία.

Αναλυτικά η δήλωσή του

«Η Κυβέρνηση και οι πολίτες θέλουν ανοιχτά Πανεπιστήμια και ανοιχτά μυαλά. Οι μόνοι που θέλουν κλειστά Πανεπιστήμια και σκουριασμένα μυαλά, είναι οι γνωστοί «μπαχαλάκηδες» που τα μετέτρεψαν σε άσυλα ανομίας. Χθες η Αστυνομία, ακούγοντας τη φωνή αγωνίας φοιτητών και καθηγητών που έβλεπαν το Πανεπιστήμιό τους να μετατρέπεται σε κέντρο ανομίας, εξάρθρωσε γιάφκα στα υπόγεια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Από τον, λαλίστατο κατά τα άλλα, ΣΥΡΙΖΑ δεν ακούσαμε κουβέντα. Όχι μόνο αυτό. Σήμερα είδαμε στελέχη του να πρωτοστατούν σε διαδηλώσεις προκειμένου να συνεχιστεί η ίδια νοσηρή κατάσταση. Η σημερινή ένοχη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι η προηγούμενη Κυβέρνηση υπέθαλψε επί 4,5 χρόνια αυτές τις συμπεριφορές. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει πάλι να ταυτιστεί με τους μπαχαλάκηδες. Η στάση του εξοργίζει την ελληνική κοινωνία και τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών. Η ιστορία τους ξεπέρασε. Οι Έλληνες πολίτες στις γειτονιές και οι φοιτητές στα Πανεπιστήμια θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς και ελεύθεροι από τη φασιστική επιβολή της άποψης ισχνών μειοψηφιών».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης