ΑΣΟΕΕ: Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Νίκο Φίλη

ΑΣΟΕΕ: Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Νίκο Φίλη

Ο Νίκος Φίλης βρέθηκε έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όπου γίνονται επεισόδια μετά το λουκέτο που έβαλε η Σύγκλητος μέχρι τις 17 Νοεμβρίου - Φοιτητές υποστηρίζουν ότι «κύριοι σαν τον Φίλη» άνοιξαν τον δρόμο στην κυβέρνηση της ΝΔ

filis_asoee
Με αποδοκιμασίες έγινε δεκτός από τους φοιτητές ο πρώην υπουργός Παιδείας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, που βρέθηκε έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο μετά το «λουκέτο» της Συγκλήτου μέχρι τις 17 Νοέμβρη. 



Μαζί με τον κ. Φίλη έξω από την ΑΣΟΕΕ βρέθηκε η Θεανώ Φωτίου, αλλά και η βουλευτής του ΜΕΡΑ 25 - αντιπρόεδρος της Βουλής Σοφία Σακοράφα, η οποία μίλησε για αστυνομοκρατία και ζήτησε να απομακρυνθούν οι αστυνομικοί ώστε να φύγουν οι φοιτητές. 



Φίλης 1







Κλείσιμο
Ο Νίκος Φίλης, ωστόσο, έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες από ομάδα φοιτητών, όταν έφθασε έξω από το πανεπιστήμιο. Φοιτητές του ζήτησαν να αποχωρήσει και καταλόγισαν «σε κυρίους σαν τον Φίλη» ότι άνοιξαν το δρόμο στην κυβέρνηση της ΝΔ.
«Δεν έχει καμία δουλειά ο κ. Φίλης. Οι φοιτητικοί σύλλογοι απαιτούν να αποχωρήσουν αμέσως αυτοί που θέλουν να καπελώσουν τους αγώνες των φοιτητών. Να αποχωρήσουν τώρα από το άσυλο. Δεν έχουν καμία δουλειά να καπελώνουν τους αγώνες μας δεν εκπροσωπούν κανέναν δεν εκφράζουν κανέναν έστρωσαν το δρόμο για να μπαίνουν τα ΜΑΤ στο άσυλο. Το άσυλο είναι για τους αγώνες μας. Δεν έχει καμία σχέση προσπαθούν να το λερώσουν και ο κ.Φίλης και τα υπόλοιπα στελέχη ήρθαν εδώ να κάνουν πανηγύρι και απαιτούμε να αποχωρήσουν τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο φοιτητής.


Ο κ.Φίλης αντέτεινε ότι η ΑΣΟΕΕ ανήκει σε όλους τους φοιτητές και όχι στα ΜΑΤ ή σε άλλους ιδιοκτήτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης