Βίτσας στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση συνδυάζει τις επιτυχίες της με επικοινωνιακή θριαμβολογία

Βίτσας στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση συνδυάζει τις επιτυχίες της με επικοινωνιακή θριαμβολογία

Για την προανακριτική επιτροπή, ο κ. Βίτσας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφαιρέσει από την ομάδα που εκπροσωπείται στην επιτροπή τους Πολάκη και Τζανακόπουλο

vitsas2
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μπάμπη Κούτρα και Νίκο Φελέκη αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιχειρήσεις της ελληνικής αστυνομίας αλλά και στο πως σκέφτονται στο ΣΥΡΙΖΑ να χειριστούν το ζήτημα της εξαίρεσης των Πολάκη και Τζανακόπουλου από τις συνεδριάσεις της προανακριτικής επιτροπής για τη Novartis.

Απαντώντας στην ανακοίνωσή του Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας όπου επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τοποθετηθεί ούτε για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, ούτε για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», ούτε και για τον εντοπισμό γιάφκας εντός του πανεπιστημιακού χώρου της ΑΣΟΕΕ., ο κ. Βίτσας είπε: «Κι εμείς εγκαλούμε τον πρωθυπουργό ότι έδωσε μία ολόκληρη συνέντευξη με την υπόθεση του κ. Σαλμά πάλι δεν είπε κουβέντα, αλλά να σας πω εγώ μία κουβέντα, ό τι αφορά την καταστολή και ότι αφορά όπλα αυτό είναι μία επιτυχία της κυβέρνησης, είναι και μία επιτυχία του Προστασίας του Πολίτη, το οποίο συνήθως ακολουθείται και ιδιαίτερα για τα ζητήματα των μολότοφ και με μία επικοινωνιακή θριαμβολογία. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό αρκεί να χτυπιέται συνολικά η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα. Στην πολιτική ζωή δεν είναι η ανταλλαγή αβροτήτων, τσάι σερβίρεται σε άλλον όροφο, δεν με ενδιαφέρει τι λένε εμένα μεταξύ τους, αλλά πως βελτιώνεται η ζωή της κοινωνίας».

Για την προανακριτική επιτροπή, ο κ. Βίτσας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφαιρέσει από την ομάδα που εκπροσωπείται στην επιτροπή τους Πολάκη και Τζανακόπουλο, διότι δεν αναγνωρίζουν ότι ανήκει στους δημοκρατικούς κανόνες η πλειοψηφία να ορίζει την αντιπροσωπεία της μειοψηφίας. Αναφέρθηκε δε και στην παρουσία του κ. Φρουζή ως πρώτου μάρτυρα κατά την αυριανή συνεδρίαση, ο οποίος, όπως είπε ο κ. Βίτσας, δεν θα κληθεί μόνο να απαντήσει στα περί σκευωρίας αλλά και το τι έκανε ο ίδιος,ή τι γνωρίζει ο ίδιος σε σχέση με το πραγματικό σκάνδαλο Novarts.

Τέλος, τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να λειτουργήσει η προανακριτική και να μπει στα βαθιά της υπόθεσης της Novartis.



Κλείσιμο







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης