ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης, αν εξαιρεθούν Πολάκης – Τζανακόπουλος από την προανακριτική

ΣΥΡΙΖΑ: Υπεύθυνος ο Μητσοτάκης, αν εξαιρεθούν Πολάκης – Τζανακόπουλος από την προανακριτική

Έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ για το αίτημα να εξαιρεθούν οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τη σύνθεση της προανακριτικής για τη σκευωρία Novartis – Καλούν τον πρωθυπουργό να αποσύρει το αίτημα

polakis_tzanakopoulos
Ως «κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ το αίτημα της πλειοψηφίας για εξαίρεση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου από τη σύνθεση της προανακριτικής επιτροπής που ερευνά τη σκευωρία Novartis.

Πηγές της Κουμουνδούρου καλούν δε τον πρωθυπουργό να αποσύρει το σχετικό αίτημα απειλώντας πως «θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι ακολουθήσει».

«Αν ο κ. Μητσοτάκης επιχειρήσει την πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά μεθόδευση προκειμένου να εξαιρεθούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από την Προανακριτική Επιτροπή, θα είναι ο ίδιος υπεύθυνος για ό,τι θα ακολουθήσει» αναφέρουν χαρακτηριστικά για να προσθέσουν: «Η επιχειρούμενη εξαίρεση βουλευτών είναι καταφανώς παράνομη, αντιθεσμική και συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές του δεν πρόκειται ούτε να το αποδεχθούν ούτε να το νομιμοποιήσουν.

Κλείσιμο
Σχετικά με τη στάση και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ η Γραμματέας της ΚΟ παρείχε σήμερα το πρωί σχετική ενημέρωση στον Πρόεδρο της Βουλής»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης