Γεννηματά: Το υπερταμείο δεν μπορεί να έχει ρόλο Δούρειου Ίππου στο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας

Γεννηματά: Το υπερταμείο δεν μπορεί να έχει ρόλο Δούρειου Ίππου στο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια – Ζήτησε αλλαγή ρόλου του υπερταμείου 

fwfi_elpe
Αντίθετη με τον ρόλο που έχει το υπερταμείο εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά, που κατηγόρησε την κυβέρνηση για τις ενέργειές της στα ΕΛΠΕ, λέγοντας ότι «υλοποιεί κι εδώ τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ» και παραδίδει τον όμιλο χωρίς αντάλλαγμα σε άλλα χέρια.

Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΛΠΕ. «Το υπερταμείο δεν μπορεί να έχει το ρόλο του Δούρειου Ίππου στο ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας. Αλλαγή του ρόλου του τώρα.Εκφράζουμε την αντίθεση μας παρακολουθούμε στενά τις σχετικές ενέργειες με γνώμονά διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος», τόνισε.

Αναλυτικά, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ δήλωσε:

Oι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με τη βοήθεια εκατοντάδων εργαζομένων, μετέτρεψαν τα ΕΛΠΕ, σε ένα όμιλο επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογικής στάθμης, υψηλής κερδοφορίας με διεθνή δραστηριότητα.

Την ώρα που τα ΕΛΠΕ αναδεικνύονται ως κρίσιμος παράγοντας στην ενεργειακή πολιτική της χώρας – και στο μείζον θέμα των υδρογονανθράκων – η Κυβέρνηση της ΝΔ, υλοποιεί και εδώ τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Προχωρά στην πώληση της συμμετοχής του Δημοσίου σε αυτά και στην απώλεια σημαντικών πόρων και την καταστατικών δικαιωμάτων του στην εταιρεία κατά σκανδαλώδη τρόπο αφού είναι γνωστό ότι η πώληση έστω και μισής μονάδας κάτω από το ελάχιστον ποσοστό του δημοσίου παραδίδει άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος τον όμιλο σε άλλα χέρια.

Το υπερταμείο δεν μπορεί να έχει το ρόλο του Δούρειου Ίππου στο ξεπούλημα της δημόσιας περιούσιας. Αλλαγή του ρόλου του τώρα.

Εκφράζουμε την αντίθεση μας παρακολουθούμε στενά τις σχετικές ενέργειες με γνώμονά διασφάλισης του δημόσιου συμφέροντος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης