Τι αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην Κύπρο

mitsotakis-n1

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες υιοθέτησαν το κείμενο συμπερασμάτων των υπ. Εξωτερικών με αναφορά για κυρώσεις σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που συμμετέχουν στις παράνομες γεωτρήσεις

Στην επαναβεβαίωση της αλληλεγγύης προς την Κύπρο όσον αφορά τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ προχώρησαν οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες περιορίστηκαν, πάντως, στο να υιοθετήσουν τις αποφάσεις των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ από την περασμένη Δευτέρα παρα την διακηρυγμένη προσπάθεια της κυπριακής κυβέρνησης να αυστηροποίησει τη δέσμη μέτρων κατά της Τουρκίας.

council1
council2


Οι ΥΠΕΞ της ΕΕ είχαν εκφράσει τη συμφωνία τους για κυρώσεις σε φυσικά και νομικά πρόσωπα που ευθύνονται για τις παράνομες γεωτρήσεις.


eu-cuprys2
eu-cuprys1
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Κόναν

Οι μεγάλες δυνάμεις πάντα σέβονταν και υπολόγιζαν Οθωμανούς και τώρα Τούρκους ! Εμείς γίναμε Κράτος , από μια ευτυχή συγκυρία προ 200 ετών όταν κάποιοι Ομογενείς και Φιλέλληνες ξένοι , έπεισαν τις (3) μεγάλες δυνάμεις ότι ένα Κράτος Ακριτών Πολεμιστών θα ήταν προς συμφέρον τους στην άκρη των Βαλκανίων ! Με την σχετικά καλή διαγωγή μας και κυρίως τις πολεμικές αρετές στους Βαλκανικούς , Α’ΠΠ κ’ Β’ΠΠ (εξαιρουμενου του αχρείαστου εμφυλίου) το Κράτος τετραπλασιάστηκε αυτά τα 200 χρόνια ! Αν είχαμε δείξει σύνεση , ίσως ήταν και μεγαλύτερο . Ας αφήσουμε λοιπόν τις πολεμικές κραυγές και τους ξεσηκωμούς τύπου 2010 , γιατί είδαμε τι προσφέρουν ! Τότε είναι που «θα μπουκάρουν οι Τούρκοι όταν σε βρουν ξεβράκωτο» ! Ησυχία λοιπόν , μελέτη της ιστορίας , προετοιμασία για Ειρήνη (δηλαδή έσω έτοιμος για πόλεμο και άσε τον τσαμπουκά ) ! Και κάτι τελευταίο οι Ελλάς δεν είχε ποτέ Κράτος , είχε πόλεις Κράτη . Είμαστε δημιούργημα των Άγγλων -Γάλλων - Ρώσων , για ανάσχεση μουσουλμανικών ορδών στην Ευρώπη , όπως έγινε με το Ισραήλ μετά τον Β’ΠΠ , για να αποτελέσει τρόπον τινά χωροφύλακα της Ευρώπης στη Μεσόγειο !!!

Μ59

Οι Ευρωπαίοι δουλεύουν τον κόσμο ολόκληρο, μιλάνε για διάλογο κλπ μπούρδες, την στιγμή που ήδη υπάρχουν γεγονότα, στα οποία κλείνουν τα μάτια ,γιατί δεν θέλουν να χάσουν τις επενδύσεις που έχουν κάνει στην Τουρκία και δεν θέλουν μετανάστες .Χρησιμοποιούν την Ελλάδα σαν χωνευτήρι μεταναστών μιας και οι ηλίθιοι πολιτικοί μας δέχθηκαν ΤΣΑΜΠΑ να αλλοιωθεί μακροπρόθεσμα ο πληθυσμός μας και να γίνουμε μειονότητα στην πατρίδα μας. Όλα τα υπόλοιπα είναι μπούρδες και ανοίγουν την όρεξη του ερντογάν , μέχρι κάποια στιγμή να μπουκάρει σε κάποιο νησί μας , πράγμα που από ότι φαίνεται, είναι ο κρυφός διακαής πόθος τους, ιδιαίτερα της Βρετανίας και της Γερμανίας. Αν δεν ξεσηκωθεί ο λαός, με τους κοιμισμένους που μας κυβερνούν , στο άμεσο μέλλον προβλέπονται άσχημες εξελίξεις.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης