Γεννηματά: Τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά που πρέπει να ζήσει

Γεννηματά: Τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά που πρέπει να ζήσει

Μήνυμα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ μετά την επιχείρηση εκκένωσης της Αστυνομίας

gennimata01
Μήνυμα για τα Εξάρχεια έστειλε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, μετά την επιχείρηση εκκένωσης της Αστυνομίας σε τέσσερα κτήρια και ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το Μαξίμου για αστυνομοκρατία.

«Μακριά από επικοινωνιακά πυροτεχνήματα για πρόσκαιρες εντυπώσεις, η παρουσία μας εδώ είναι επιλογή, είναι πολιτική πράξη» τόνισε η Φώφη Γεννηματά.

«Τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά που πρέπει να ζήσει. Είναι τα παιδιά που μεγαλώνουν εδώ. Οι έμποροι και οι μαγαζάτορες που δίνουν την δική τους μάχη σε αντίξοες συνθήκες. Είναι οι άνθρωποι που επιμένουν και την κρατάνε ζωντανή. Εμείς, το Κίνημα Αλλαγής, μακριά από δράσεις με φωτογράφους και κάμερες, δουλεύουμε καθημερινά εδώ» πρόσθεσε.

Gennimata_post__1_


Πριν από τρεις εβδομάδες, από την Ολομέλεια της Βουλής, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε - ασκώντας κριτική στη ΝΔ - ότι στα Εξάρχεια «δεν υπάρχει άσυλο αλλά υπάρχει ανομία. Μας ενδιαφέρει η βούληση και η αποφασιστικότητα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος από το ένα άκρο που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια να πάμε στο άλλο. Εσείς λέτε ότι πρέπει να υπάρχει γενική αστυνόμευση και περιπολίες ανεξάρτητα αν υπάρχουν φαινόμενα ανομίας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης