Στην Βοιωτία η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον Γιάννη Καράμπελα

Στην Βοιωτία η Μαρέβα Μητσοτάκη μαζί με τον Γιάννη Καράμπελα

Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε στη Θήβα όπου μαζί με τον υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ συζήτησε με κατοίκους, επαγγελματίες και αγρότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν - Δείτε φωτογραφίες

mareva_karabelas
Μια έκπληξη περίμενε το μεσημέρι τους Βοιωτούς που βρέθηκαν μπροστά στην σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα η οποία επισκέφθηκε την περιοχή τους για να συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς αλλά και για να καταγράψει την κατάσταση στην λεγόμενη γέφυρα του τρόμου, στην Θήβα, όπου η εγκληματικότητα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη, άκουσε την κραυγή απόγνωσης των κατοίκων που δεν τολμούν να περάσουν από την περιοχή και κατέγραψε τις λύσεις που έχουν προτείνει επαγγελματικοί φορείς και φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Συναντήθηκε επίσης με αγρότες της Κωπαΐδας, επαγγελματίες της τοπικής αγοράς και εκπαιδευτικούς και συζήτησε μαζί τους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Δίπλα της βρισκόταν διαρκώς, ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία αλλά και προσωπικός της φίλος, Γιάννης Καράμπελας. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη συζήτησε με όλους θέματα της προεκλογικής οργάνωσης και δράσης με στόχο την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας ώστε να διασφαλιστεί από την 8η Ιουλίου η απρόσκοπτη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κυριακο Μητσοτάκη.

Λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, η Μαρέβα Μητσοτάκη ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Γιάννη Καράμπελα…

Δείτε φωτογραφίες
image1
image2
image3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης