Κεραμέως: Στο επίκεντρο τα προβλήματα των γυναικών

Κεραμέως: Στο επίκεντρο τα προβλήματα των γυναικών

Εκστρατεία με... «άρωμα γυναίκας» για την υποψήφια βουλευτή της ΝΔ στον βόρειο τομέα της Αθήνας

niki-kerameos-pic
Στο Γαλάτσι βρέθηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας η Νίκη Κεραμέως, υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στον βόρειο τομέα της Αθήνας.

Περπάτησε με τους συνεργάτες της, με φίλους και εθελοντές στους δρόμους της πόλης και συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, καταγράφοντας αιτήματα και προτείνοντας ρεαλιστικές λύσεις από το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Μετά από ώρα το σκηνικό μεταφέρθηκε στο άλσος Βεΐκου. Σε ένα καφέ μέσα στο άλσος, μαζεύτηκε μια παρέα με άρωμα γυναίκας. Οι γυναίκες έχουν δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Άλλοτε γελώντας, άλλοτε πιο σοβαρές, συζήτησαν για τους πολλαπλούς ρόλους στους οποίους καλούνται να ανταποκριθούν σήμερα, και τις δυσκολίες που ανακύπτουν στο πλαίσιο αυτό. Και είναι πολλοί αυτοί οι ρόλοι: μητέρα, σύζυγος, γιαγιά, επαγγελματίας. Δύσκολοι και απαιτητικοί παράλληλοι ρόλοι, για τους οποίους η σύγχρονη γυναίκα αγωνίζεται, πολλές φορές, χωρίς τη βοήθεια της Πολιτείας.

Άνετες και φιλικές στην κουβέντα τους με την κυρία Κεραμέως, τα είπαν για αρκετή ώρα και με πολύ οικειότητα.

Κλείσιμο
Η Νίκη Κεραμέως έχει ήδη επισκεφθεί και άλλες περιοχές της περιφέρειάς της και προτίθεται να τις «οργώσει» όλες μέχρι τις εκλογές. Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία να της ευχηθούμε εμείς.


Νίκη Κεραμέως στο Γαλάτσι (3.6.2019)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης