Μητσοτάκης για περιβάλλον: Ένας πλούτος που δεν έχουμε δικαίωμα να καταναλώσουμε

Μητσοτάκης για περιβάλλον: Ένας πλούτος που δεν έχουμε δικαίωμα να καταναλώσουμε

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος της ΝΔ στο twitter με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος - Δειρά δράσεων για το περιβάλλον αναλαμβάνει η Νέα Δημοκρατία

Mati-mitsotakis-11
Σειρά δράσεων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την κλιματική αλλαγή και τις προτάσεις της ΝΔ για το περιβάλλον αναλαμβάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο μεταξύ ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος επεσήμανε πριν από λίγο στο Twitter: «Το μοναδικό ελληνικό περιβάλλον δεν μας ανήκει. Είμαστε θεματοφύλακές του. Είναι το χρέος μας στις γενιές που πέρασαν κι η παρακαταθήκη μας στις γενιές που θα έρθουν. Ένας πλούτος τον οποίο δεν έχουμε δικαίωμα να καταναλώσουμε αλλά υποχρέωση να διατηρήσουμε».

O Κυριάκος Μητσοτάκης συνόδευσε την ανάρτησή του στο Twitter και με ένα βίντεο για το μοναδικό ελληνικό περιβάλλον. Δείτε την ανάρτηση και το βίντεο του



Κλείσιμο
Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, η Νέα Δημοκρατία αναλαμβάνει σειρά δράσεων για την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την προβολή του προγράμματος της. Συγκεκριμένα:

Οι Γραμματείες Ποιότητας Ζωής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας και η ΟΝΝΕΔ διοργανώνουν από κοινού τη δράση «Υμηττός - Γινόμαστε Εθελοντές» σήμερα στις 18.30 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού και περιλαμβάνει εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, ποτίσματος, ανακύκλωσης και ευαισθητοποίησης. Στην δράση αυτή θα συμμετάσχει και ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης συζητώντας με πολίτες για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας από την κλιματική αλλαγή και τις πρωτοβουλίες που μπορούμε να αναλάβουμε.

Στο μεταξύ όπως έγινε γνωστό από την Πειραιώς  το κτίριο που φιλοξενεί τα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στο Μοσχάτο είναι μόλις το 14ο στην Ελλάδα που έχει λάβει τη διάκριση LEED για την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

nd-periballon
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης