Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας - Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη

Χαμός στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας - Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη

Επεισόδιο μεταξύ της υπουργού Προστασίας του Πολίτη και της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων που κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ - Η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια κατηγόρησε την Όλγα Γεροβασίλη ότι σιωπηρά στήριξε τον αντίπαλό της που επανεξελέγη δήμαρχος - Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνει το περιστατικό

gerovasili_syriza_arta
Μαλλιά-κουβάρια έγιναν την Κυριακή 2 Ιουνίου στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με την Τζένη Ταπραντζή - Κοίλια, την υποψήφια δήμαρχο που στήριξε το κυβερνών κόμμα να επιτίθεται εναντίον της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη.

Το βράδυ της Κυριακής, η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια μόλις είδε την κυρία Γεροβασίλη εξερράγη και άρχισε να φωνάζει: «Δεν με στήριξες, τι θες εδώ;» αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί μεταξύ κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα ότι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν εργάστηκε για την εκλογή της υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιας δημάρχου.

taprantzi
Η κυρία Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια

Στο επεισόδιο μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια ενεπλάκη κατά τις ίδιες πληροφορίες και ο σύζυγος της υποψήφιας δημάρχου, ο οποίος πέταξε αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω σε ένα τραπέζι και πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος της υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Παρά τις προσπάθειες να αποκλιμακωθεί η ένταση, η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια δεν σταματούσε να κατηγορεί την κυρία Γεροβασίλη ότι μεθόδευσε την επανεκλογή του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και δεν προσέφερε στήριξη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν τέτοια η ένταση που προκλήθηκε που η Όλγα Γεροβασίλη αναγκάστηκε να φύγει από τον χώρο και με τη συνδρομή των αντρών της ασφάλειάς της φυγαδεύτηκε στο γραφείο του Βασίλη Τσίρκα, του έτερου βουλευτή που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.

Δείτε τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών στον δήμο Αρταίων:
Κλείσιμο
ekloges01

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνει το επεισόδιο

Πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη επισημαίνουν: To δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος είναι ανακριβές. Υπήρξε πράγματι ένταση μεταξύ υποψηφίων του συνδυασμού «Δημοτική Αναγέννηση» της Άρτας, χωρίς όμως τη συμμετοχή σε αυτή της υπουργού ή άλλων πολιτικών προσώπων.

Από την πλευρά της η κ.Τάπραντζη σε ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνει και εκείνη το επεισόδιο, υποστηρίζοντας όμως ότι έγινε με μια υποψήφια σύμβουλο, πράγμα που χαρακτηρίζει «συχνό αποτέλεσμα αυτοδιοικητικής διαδικασίας». Ειδικότερα, αναφέρει: Το εκλογικό αποτέλεσμα, και την πρώτη και την δεύτερη Κυριακή των εκλογών, αποτελεί για εμάς μια ουσιαστική αυτοδιοικητική νίκη. Εκεί ακριβώς στοχεύει όλη αυτή η επίθεση, που με σενάριο επιστημονικής φαντασίας αρθρώνεται εναντίον όλων μας.
Η απλή, λοιπόν, αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν εκφράστηκε καμιά κριτική, ούτε δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της Υπουργού κας Γεροβασίλη, η οποία μαζί με τον βουλευτή κο Τσίρκα, στάθηκαν δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια. Υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο, χωρίς την παρουσία εκλεγμένων πολιτικών προσώπων, με μια υποψήφια σύμβουλο, συχνό αποτέλεσμα αυτοδιοικητικής διαδικασίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης