«Θύελλα» με την επιμονή της κυβέρνησης να ελέγξει την ηγεσία της Δικαιοσύνης

tsipras-tzanakopoulos_main01

Αποφάσισαν εκλογές στις 7 Ιουλίου με στόχο τη Δικαιοσύνη και τα ρουσφέτια - Εργαλειοποιούν τους θεσμούς και αδιαφορούν για τις επιπτώσεις στον τουρισμό - Επικαλούνται την ομαλή διεξαγωγή των Πανελλαδικών για... 1000 υποψηφίους - Στις 10 Ιουνίου και όχι αμέσως μετά τον β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Παυλόπουλο ο Τσίπρας - Οργή ΝΔ-ΚΙΝΑΛ: Δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις για τη Δικαιοσύνη, θα μας βρείτε απέναντί σας

Παράταση στην αποδρομή της απεργάζεται η κυβέρνηση προκειμένου να υπηρετήσει την επιδίωξή της να ελέγξει και να επιβάλλει ηγεσία της αρεσκείας της στην κορυφή της ελληνικής δικαιοσύνης.

Με αστείο πρόσχημα ότι η χώρα δεν μπορεί να κάνει εκλογές λόγω τις «ουράς» των πανελλαδικών εξετάσεων που αφορά 3 ειδικά μαθήματα, ελάχιστα ειδικά σχολεία και λιγότερους απο 1.000 μαθητές επιχειρεί να μεταθέσει τις εκλογές στις 7 Ιουλίου αντί 30 Ιουνίου αδιαφορώντας για τις πιθανές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία και την τουριστική κίνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha είπε πως «απόφαση του πρωθυπουργού είναι, πράγματι, οι εκλογές να γίνουν στις 7 Ιουλίου (σ.σ. και όχι στις 30 Ιούνιου που αρχικά είχε καθοριστεί), για να μην διαταραχθεί η διαδικασία των (σχολικών) εξετάσεων».

ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ.


Ωστόσο, σύμφωνα με το πρόγραμμα αλλά και με πηγές του υπουργείου Παιδείας στις 29/6, 1/7 και 2/7 θα εξεταστούν τα ειδικά μαθήματα Μουσικής Αντίληψης, Μουσικής Εκτέλεσης και Ερμηνείας και ιταλικών που αφορούν συνολικά λιγότερους από 1.000 μαθητές. Οι ίδιες πηγές μάλιστα εξηγούν ότι δεν έχουν ανακοινωθεί τα εξεταστικά κέντρα όπου θα γίνει η εξέταση των συγκεκριμένων μαθημάτων, πως θα μπορούσαν να βρεθούν ειδικοί χώροι για να δεχθούν τους μαθητές και ως εκ τούτου δεν θα προκληθεί αναστάτωση από την παράλληλη διεξαγωγή εθνικών εκλογών.

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της περασμένης Κυριακής, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «αμέσως μετά τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών (σ.σ. 2 Ιουνίου) θα ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών».

Χθες, όμως ο κ. Τζανακόπουλος ενημέρωσε ότι ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τελικά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στις 10 Ιουνίου.

Ο κ. Τζανακόπουλος εξήγησε ότι, βάσει συνταγματικού εθίμου, ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν παραιτείται και άρα δεν θα ενεργοποιηθεί η διαδικασία των διερευνητικών εντολών και ο ορισμός υπηρεσιακού πρωθυπουργού και υπουργών. Υπό αυτά τα δεδομένα, η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές με το υπάρχον κυβερνητικό σχήμα, με μόνη αλλαγή την τοποθέτηση στα υπουργεία Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη προσώπων κοινής αποδοχής.

Να σημειωθεί ότι το Προεδρικό Διάταγμα για την διάλυση της παρούσας Βουλής και τον ορισμό ημερομηνίας σύγκλισης της νέας που θα προκύψει από τις εκλογές πρέπει να θυροκολληθεί στο Κοινοβούλιο το αργότερο έως τις 16-17 Ιουνίου.

Επιπροσθέτως, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιβεβαίωσε εμμέσως τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η κυβέρνηση δρομολογεί διαδικασίες ορισμού νέας ηγεσίας στην ελληνική Δικαιοσύνη γι' αυτό και παρατείνει το βίο της, λέγοντας ότι έχει την θεσμική δυνατότητα να το κάνει.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι το συνταγματικό έθιμο παραμονής της εκάστοτε κυβέρνησης έως την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών διαμορφώθηκε στη βάση του ότι τα υπουργικά συμβούλια απέφευγαν να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις που δέσμευαν τις επόμενες κυβερνήσεις, ενόσω βρίσκονταν σε αποδρομή.

Σε κάθε περίπτωση η δρομολόγηση των συγκεκριμένων ενεργειών μόνο αθώα δεν μοιάζει, καθώς φαίνεται πως συνδέεται με την προσπάθεια του Μεγάρου Μαξίμου να επιλέξει την ηγεσία της ελληνικής Δικαιοσύνης, δεσμεύοντας την επόμενη κυβέρνηση. Κι αυτό γιατί τυπικά η θητεία της σημερινής ηγεσίας του Αρείου Πάγου και των υπολοίπων δικαστικών μελών ανώτατων δικαστηρίων που συμπληρώνουν το όριο ηλικίας λήγει στις 30 Ιουνίου.

Βαρύνουσα σημασία αποκτά το ερώτημα αν μια κυβέρνηση σε αποδρομή, με δεδομένο ότι δεν έχει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ελλήνων, έχει την νομιμοποίηση να επιλέξει την ηγεσία της Δικαιοσύνης για χρόνο που υπερβαίνει την θητεία της -κάτι που θα πράξει, όπως όλα δείχνουν, σπρώχνοντας κατά μία εβδομάδα στο μέλλον την ημερομηνία διεξαγωγής πρόωρων εθνικών εκλογών.

ΝΔ: η κυβέρνηση δεν μπορεί να πάρει καμία απόφαση για την δικαιοσύνη

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία με μια ιδιαίτερα αυστηρή ανακοίνωση αντέδρασε στο ενδεχόμενο η κυβέρνηση να επιχειρήσει να προχωρήσει σε αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης ή να λάβει οποιαδήποτε άλλη απόφαση «που θα δεσμεύσει τη χώρα για τα επόμενα χρόνια», στο διάστημα που μεσολαβεί έως τις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Οπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η ΝΔ, η «υπό προθεσμία κυβέρνηση Τσίπρα» για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν μπορεί να λάβει τέτοιες αποφάσεις.

Η ανακοίνωση της ΝΔ ακολουθεί:

Ο κ. Τσίπρας υπό το βάρος της ήττας του, προανήγγειλε ότι αμέσως μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα προκηρύξει εθνικές εκλογές. Είναι επομένως αυτονόητο ότι, η υπό προθεσμία πλέον κυβέρνησή του, για λόγους στοιχειώδους πολιτικής και ηθικής τάξης δεν νοείται να λαμβάνει στο εξής καμία απόφαση που θα δεσμεύσει την χώρα για τα επόμενα χρόνια. Πολύ περισσότερο κρίσιμες αποφάσεις που αφορούν την ηγεσία της Δικαιοσύνης.

Στο θέμα αναφέρθηκε με δήλωσή του την Κυριακή και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, που, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Στρατηγική ήττα είναι να οδηγείσαι σε διάλυση της Βουλής και εκλογές στις 30 Ιουνίου, την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενος. Παρά τις αντίθετες αλαζονικές διακηρύξεις σου. Στρατηγική ήττα είναι να χάνεις τη δυνατότητα επιλογής των προσώπων που θα καλύψουν τις κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης μετά τις 30 Ιουνίου».

ΚΙΝΑΛ: Μην τολμήσουν τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη - Θα μας βρουν απέναντι

Για κακοποίηση του θεσμού της Δικαιοσύνης μιλά το ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας τις πληροφορίες για τις παρεμβάσεις που σχεδιάζει να κάνει προεκλογικά η κυβέρνηση για τον ορισμό του Προέδρου και του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης του Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου σημειώνει:

«Η κακοποίηση του θεσμού της Δικαιοσύνης και οι καθεστωτικές παρεμβάσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν όπως φαίνεται μέχρι την τελευταία στιγμή που θα μείνει στην εξουσία. Είναι απαράδεκτο, αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό να προχωρήσει η Κυβέρνηση στον ορισμό του Προέδρου και του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου διασύροντας και υπονομεύοντας τη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Θα βρουν εμάς όπως και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντι και τους προειδοποιούμε να μην τολμήσουν να το κάνουν».

«Βαφτίζουν» την πολιτική ήττα σε «σοβαρό εθνικό λόγο»

Ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της 26ης Μαΐου εξήγησε ότι οι λόγοι που τον οδηγούν στην απόφαση πρόωρης προσφυγής στις κάλπες είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. «Το εκλογικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι εμπεδώνει την θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως πρωταγωνιστή στην πολιτική αντιπαράθεση δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Δεν μου ταιριάζει, δεν το έκανα ποτέ, δεν θα το πράξω ούτε τώρα να αγνοήσω το αποτέλεσμα. Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια δεν πορεύτηκα με κόλπα και στρατηγήματα, δεν επέλεξα τον εύκολο δρόμο της ιδιοτέλειας δεν θα το πράξω ούτε τώρα. Μένω πιστός στις αρχές μου και στις αρχές μας, στις αρχές της Αριστεράς και της Δημοκρατικής παράταξης. Η αφοσίωσή μας στον λαό δεν είναι τακτική επιλογή είναι ηθική υποχρέωση , απαράβατος κανόνας είναι η ψυχή μας είναι η ψυχή μου. Κανείς από εμάς δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε που ανήκει και ποιους εκπροσωπεί» ανέφερε χαρακτηριστικά. Στην ίδια δήλωση επιχείρησε να θέσει και το δίλημμα της νέας κάλπης λέγοντας «Αμέσως μετά β γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών θα ζητήσω από τον ΠτΔ την άμεση προκήρυξη εθνικών εκλογών για να είναι τελικά ο λαός αυτός και μόνο αυτός που θα πάρει την οριστική απόφαση αν επιθυμεί να συνεχίσουμε με σχέδιο υπέρ των πολλών ή επιθυμεί την επιστροφή στα σκοτάδια της λιτότητας, του ΔΝΤ στο χθες που όλοι και όλες ζήσαμε». Είναι σαφές από την επίσημη δήλωση του πρωθυπουργού πως οι λόγοι προκήρυξης πρόωρων εκλογών είναι καθαρά πολιτικοί. Δηλαδή, το βαρύ αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τον ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει ότι έχει χάσει την λαϊκή νομιμοποίηση και κατ επέκταση την ανάγκη να αποφασίσει ο λαός με ποιο πολιτικό σχέδιο επιθυμεί να συνεχίσει.

Αυτό κατ' επέκταση σημαίνει ότι ο κ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας οφείλει να τον ενημερώσει για την παραίτηση της κυβέρνησής του. Στην συνέχεια να γίνει η διαδικασία των διερευνητικών εντολών και να οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός και κυβέρνηση. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος ο πρωθυπουργός θα επικαλεστεί σοβαρό εθνικό ζήτημα που τον αναγκάζει να προκηρύξει πρόωρες εκλογές. Σύμφωνα με το Σύνταγμα σε αυτή την περίπτωση δεν ορίζεται υπηρεσιακή κυβέρνηση παρά μόνο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών. Δηλαδή, τυπικά το σημερινό υπουργικό συμβούλιο θα μπορεί να συνεδριάσει ακόμα και την παραμονή των εκλογών και να λάβει κρίσιμες αποφάσεις που θα δεσμεύουν την επόμενη κυβέρνηση

ΣΧΟΛΙΑ (236)

test

test

Δημήτρης Κλ.

Δεν γνωρίζω τί ακριβώς μπορεί να προσδοκά να εξασφαλίσει ο κ. Τσίπρας, επιλέγοντας τώρα τους μελλοντικούς Πρόεδρο και Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Προσωπικά πιστεύω ότι και αν ακόμα επιλεγούν από την κυβέρνηση, με βουτιά στην επετηρίδα, παρακάμπτοντας αρχαιότερους συναδέλφους τους, οι ίδιοι ΔΕΝ είναι βέβαιο ότι δεν θα σεβαστούν την συνείδησή τους, για να τον ωφελήσουν. Συνεπώς, μάλλον, ουδέν «κομματικό» όφελος! Αντίθετα, η ανυπολόγιστη εκλογική ζημιά, που θα υποστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανέστατη: Γιατί, η νέα «κωλοτούμπα» του κ Τσίπρα για την ημερομηνία των εκλογών, τον εμφανίζει, για μια ακόμα φορά αναξιόπιστο, όπως ακριβώς και με το δημοψήφισμα. Η δικαιολογία των ειδικών μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, είναι τουλάχιστον αστεία, δεδομένου ότι οι υποψήφιοι σε αυτά, είναι ελάχιστοι και εξετάζονται μόνο τις καθημερινές, ενώ οι εκλογές διεξάγονται μόνο την Κυριακή και οι κάλπες του δεύτερου γύρου, είναι λιγότερες του πρώτου! Επομένως, βέβαιο φαίνεται, ότι η πρόωρη και προεκλογική επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, θα εξοργίσει τους πολίτες που θα συσπειρωθούν εναντίον τους και θα τους στείλουν, εκλογικά, στα τάρταρα! Τόοοοσο μυαλό οι πανικόβλητοι ΣΥΡΙΖΑίοι!!!....

Μπραβο τους !

Αυτό που έχει επιτύχει ο τζίφρας και το παρεάκι του είναι η πλήρη συγκάληψη όλων των πραγματικών σκανδάλων της προηγούμενης (τουλάχιστον) εικοσαετίας! Ακόμα και τα ραδίκια σε αυτή τη χώρα ξέρουν οτι εάν υπήρχε πραγματική δικαιοσύνη σε αυτή την μπανανία το συντριπτικό ποσοστό αυτών που κυβέρνησαν από το 2000 τουλαχιστον και μετά, μαζί με τους παρατρεχάμενους τους (γενικούς γραμματείς και λοιπά κομματόσκυλα) θα έπρεπε να ήταν πίσω από τα κάγκελα με πολυετείς ποινές. Ειναι οριστικο πλεον το συμπερασμα μετα δεκα χρονια μνημονιων και μετα την ανοδο των ( αριστερων ) αυτοφορακηδων για το cash out της μεγαλης αρπαχτης των πρασινομπλε στην εξουσια , και με την σφραγιδα των ( θεσμων ) και κουαρτέτων που εφερε ο ΓΑΠ για να μας βαλουν ταχα μου ταχα σε ...ταξη οτι οποιοι παντελονιασαν παντελονιασαν ,οποιοι αρπαξαν αρπαξαν , οποιοι τρυπωσαν τρυπωσαν στο πρυτανειο , οποιοι ασπρισαν ασπρισαν τα μαυρα οποιοι εχτισαν αυθαιρετα εχτισαν ,οσοι προλαβαν να τα βγαλουν εξω προλαβαν , εις υγειαν των κοροιδων κατα την διαρκεια του μεγαλου ριφιφι των δανεικων και των διορισμων του 80 και μετα ! Αυτές ηταν οι ( μεταρρυθμισεις ) που εννοουσαν οι Γιουνκερ ,Σοιμπλε ,Μοσκοβισι και αλλοι ( μεταρρυθμιστες )…. ! Η συριζαενελικη κυβερνηση ηταν και ειναι το υστατο αναχωμα του συστηματος της αρπαχτης ,της δημοσιουπαλληλικης παραγκας, απο τους βολεμενους πρασινομπλεκοκκινους , με στοχο να μην αλλαξει τιποτα.Δηλ οι αργομισθοι,οι παρευρισκομενοι,οι κομπιναδοροι,οι συνδικαλιστες και καθε μορφης σαβουρα που δημιουργησε η μεταπολιτευση Γι αυτο οτι και να κανουν οι σαλτιμπαγκος,οτι και να πουν ..μπετον αρμε το 25% στις δημοσκοπησεις!!! Οσοι δεν παντελονιασατε η δεν τρυπωσατε στο ριφιφι ,εμπρος στο ταμειο για πληρωμη , η στην ανεργια για μακρα παραμονη η στο αεροδρομιο για την μεγαλη φυγη. Θα ακουτε Ελλαδα ( θεσμούς ) και κουαρτέτα και θα κανετε εμετο ακομη και πεντε χιλιαδες χιλιομετρα μακρυα .

Όλα λάθος

Λάθος του κ. Βενιζέλου η βιαστική και αχρείαστη δήλωση, λάθος και οι μετέπειτα δεύτερες σκέψεις της κυβέρνησης.

Αλελο

Ελεγα ειναι ο σαναρας πολιτικο ταογλανι...ελεγα ειναινο τσιπρας το ιδιο!αλλα ρε παιδια σαν το τζανακοπουλο δεν υπαρχει!ουστ

Αλ6ς Πινοσετ

Ο ΔΙΚΤΆΤΟΡΑΣ ΠΙΝΟΣΕΤ (Αλ6ς ο ψευτης) ..ΒΡΙΣΚΌΤΑΝ ΣΤΟ PALACIO DE LA MONEDA  ΣΤΟ SANTIAGO   ...ΕΤΟΙΜΟΘΆΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ..ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΔΕΙΝΑΝ ΗΜΈΡΕΣ ΖΩΗΣ .....ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ, ΑΠΕΞΩ ....ΑΚΟΥΕΙ Ο ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ  ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΉΣ  NICOLAS EL NEGRO  (ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ πρωην σερβιτορος)..ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤOΣ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ .. ΠΕΣ ΜΟΥ NICOLÁS  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΑΠΕΞΩ ;   ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ MI PRESIDENTE    ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΉΣΕΙ  ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΑΝΤΙΟ ..  ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΆΟΛΟ ΠΆΝΕ ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ; ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο  ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ... (καποιοι νομιζουν οτι ποτε δεν θα φυγουν απο την εξουσια)

Μπανανιστάν,χώρα της αρπαχτής

Κανέναν δεν ενοχλεί που η δικαιοσύνη είναι κομματικοποιημένη,το πρόβλημα είναι ποιος θα την ελέγχει,αν θα είναι μπλέ η ροζ.

Tom mix

χαχα,μιλάνε όλοι ,μιλάνε και οι κωλ@@@,Φώφη...μιλάει ρε παιδιά και το ,πασοκ,ποιο???το Πασοκ!!!!!

Καφετζής

Ξύδι μην ρίξεις γιατί θα τσούζει

εγκληματολογος θα ελεγε οτι

ο πανικος είναι ενδειξη ενοχης!

Ποιος να σου το πει?

Ε μα....Τόσο και τόσο πανικό ολόκληρα κόμματα και δεν καταλαβαίνει ΚΑΝΕΝΑΣ ρε αδερφάκι μου οτι καρφώνονται απο μόνοι τους? Μας ζάλισαν χοντρά, έλεος.

τικ τακ τικ τακ τικ τακ τικ τακ

εχουν λερωσει το βρακακι τους λεμε...τι φοβαστε ωρε ηθικοπλεονεκτιτες,αφου ειστε πεντακάθαροι...4 χρονια με δικη σας δικαιοσύνη,ελενξατε 500 φορες τους νεοδημοκράτες και δεν βρηκατε τιποτα....τωρα να περνετε σειρα...καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται...τι όχι?

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4928703

Έξι εμβληματικά έργα αλλάζουν την εικόνα της Θεσσαλονίκης επεσήμανε απόψε ο υπουργός Ανάπτυξης - Την πόλη επισκέπτεται αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να εποπτεύσει την πορεία υλοποίησης όσων εξήγγειλε στη ΔΕΘ 

papaggelopoulos-0

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει πρόσωπο-«κλειδί», του οποίου η κατάθεση θα προκαλέσει αίσθηση, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποφασιστεί εάν θα κληθεί να καταθέσει άμεσα ή θα προσκληθεί σε επόμενες συνεδριάσεις - Τα ονόματα που θα προτείνουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ

1
mits0

Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 31 Οκτωβρίου και πραγματεύεται άγνωστες στιγμές από τη ζωή και την πολιτική πορεία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

5