Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τις δυνάμεις του λαϊκισμού

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τις δυνάμεις του λαϊκισμού

Οι αγορές αναζητούν πολιτική σταθερότητα, πρώτη προτεραιότητα μας είναι να αναπτυχθεί η οικονομία, επισήμανε ο αρχηγός της ΝΔ

kyriakos-mitsotakis-ena
Αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τις δυνάμεις των άκρων και του λαϊκισμού, δήλωσε από τις Βρυξέλλες όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.



«Την Κυριακή η Ελλάδα έκανε το πρώτο σημαντικό βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή. Και αποδείξαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε τις δυνάμεις των άκρων και του λαϊκισμού, εστιάζοντας στα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τους Έλληνες: πώς θα προσελκύσουμε επενδύσεις, πώς θα δημιουργήσουμε δουλειές, πώς θα μειώσουμε τους φόρους, πώς θα αισθάνονται ξανά ασφαλείς στις γειτονιές τους. Καθώς οδεύουμε προς τις εθνικές εκλογές, θα εργαστούμε σκληρά ώστε να πείσουμε τους Έλληνες ότι αξίζουμε την εμπιστοσύνη τους. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε τη στρατηγική μας. Μετά από τέσσερα πολύ δύσκολα χρόνια, οι Έλληνες δικαιούνται την αλήθεια, αξίζουν ρεαλιστικών λύσεων για να βελτιώσουν τη ζωή τους. Και είμαι σίγουρος ότι εμείς στη ΝΔ θα μπορέσουμε να τις δώσουμε», σχολίασε για τις επερχόμενες εκλογές.

Ο κύριος Μητσοτάκης ρωτήθηκε για την πολύ θετική αντίδραση των αγορών στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στην Ελλάδα και ανέφερε: «Νομίζω ότι οι αγορές αναζητούν πολιτική σταθερότητα και οι πολίτες εντός και εκτός Ελλάδος γνωρίζουν ότι η πρώτη προτεραιότητα μας είναι να αναπτυχθεί η οικονομία. Έχουμε παρουσιάσει το σχέδιο μας για την προσέλκυση επενδύσεων, για το πώς θα κάνουμε την Ελλάδα μία χώρα φιλική για τις επενδύσεις. Έχουμε θέσει ως στόχο να επιτύχουμε ρυθμούς ανάπτυξης της τάξης του 4% και γνωρίζουμε πως θα τον πετύχουμε. Εισερχόμαστε στην προεκλογική περίοδο έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας αλλά χωρίς πανηγυρισμούς και σεβόμενοι τους πολίτες που δεν μας ψήφισαν, θα δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Έλληνες ότι αξίζουμε τη στήριξης τους».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης