Νοτοπούλου για το «ναυάγιο» του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε

Νοτοπούλου για το «ναυάγιο» του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη: Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε

Η Κατερίνα Νοτοπούλου συνεχάρη τους αντιπάλους της που προκρίθηκαν στον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη - «Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα»

notopoulou_4
«Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε από κάθε θέση και σε κάθε μάχη για την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, των κοινωνικών αγαθών, της δημοκρατίας στην πόλη" δήλωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου, που αν και εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατάφερε να προκριθεί στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών στη Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας το «ναυάγιο» του κόμματος σε όλη την Ελλάδα. 

Η κυρία Νοτοπούλου έκανε λόγο για την ολοκλήρωση «μιας κορυφαίας εκλογικής διαδικασίας», ενώ ανέφερε: «στον Δήμο Θεσσαλονίκης η παράταξη "Θεσσαλονίκη Μαζί", που με τιμή εκπροσωπώ, η μόνη προοδευτική επιλογή, κατακτά μια από τις πρώτες θέσεις καταλήγοντας ισοδύναμα σε επτά έδρες στο νέο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ενισχύοντας σημαντικά τη δύναμή μας».

Παράλληλα, η κυρία Νοτοπούλου συνεχάρη όσους περνούν στον Β’ Γύρο των Δημοτικών Εκλογών και υπογράμμισε ότι η ίδια έδωσε με όλες τις δυνάμεις της τη μάχη για μια προοδευτική Θεσσαλονίκη.

«Σε δύσκολη συγκυρία για την πόλη και κρίσιμη καμπή για τη χώρα, καταφέραμε υγιείς πολιτικές δυνάμεις να συγκροτήσουμε μια μεγάλη προοδευτική αυτοδιοικητική συμμαχία. Δώσαμε έναν μεγάλο, αξιοπρεπή και καθαρό αγώνα, μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, κομίζοντας νέο πολιτικό ήθος» ανέφερε. Ευχαρίστησε τους Θεσσαλονικείς για την εμπιστοσύνη τους και διαβεβαίωσε ότι συνεχίζει να αγωνίζεται με το όραμά της για μια «Θεσσαλονίκη δίκαιη, εξωστρεφή πόλη, με συμμετοχικό σχεδιασμό, μια Θεσσαλονίκη ευρωπαϊκή μητρόπολη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης