Αυτοδιοικητικές εκλογές: Παπαδογιάννης και Σημανδηράκης στον β' γύρο στον δήμο Χανίων

χανια

Με καταγεγραμμένο το 61% των αποτελεσμάτων ο κ Παπαδογιάννης λαμβάνει ποσοστό 25, 75% και ο κ Σημανδηράκης ποσοστό 19,09 %

Ο Άρης Παπαδογιάννης επικεφαλής του συνδυασμού « Η απάντηση τα Χανιά μας» και ο Παναγιώτης Σημανδηράκης επικεφαλής του συνδυασμού

«Για τα Χανιά», θα διεκδικήσουν την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών το δήμο Χανίων.

Με καταγεγραμμένο το 61% των αποτελεσμάτων ο κ Παπαδογιάννης λαμβάνει ποσοστό 25, 75% και ο κ Σημανδηράκης ποσοστό 19,09 %.

Για το αποτέλεσμα των εκλογών οι κύριοι Παπαδογιάννης και Σημανδηράκης δήλωσαν:

«Οι συμπολίτες μας έδειξαν την εμπιστοσύνη τους μέσα στην κάλπη, μας ανέδειξαν πρώτους μεταξύ αξιόλογων υποψηφίων δημάρχων και ενώ εξελίσσονται ακόμα τα αποτελέσματα και τα γεγονότα οι ψήφοι που καταγράψαμε, είναι περίπου 40% επιπλέον από τον δεύτερο. Εμείς ευχαριστούμε και όσους μας ψήφισαν και όσους δεν μας ψήφισαν.

Είμαστε σίγουροι ότι οι Χανιώτες θα μας επιλέξουν ως δημοτική αρχή την ερχόμενη Κυριακή για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί την πόλη που ονειρευόμαστε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδογιάννης.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Σημανδηράκης τόνισε.

« Οι Χανιώτες έστειλαν τα μηνύματα τους. Ενδιαφέρονται για την πόλη , για μια νέα αρχή. Οι πολίτες ενέκριναν το πρόγραμμα που τους παρουσιάσαμε. Καλούμε τους πολίτες και στο δεύτερο γύρο των εκλογών να μας εμπιστευτούν».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

moe01

Στην Άγκυρα έγινε ο 2ος γύρος των συναντήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) - Η ελληνική και η τουρκική στρατιωτική αντιπροσωπεία συζήτησαν «σε τεχνικό επίπεδο, για την  πρόληψη και αποφυγή αδικαιολόγητων εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων»