Σπυράκη: Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει ήδη απορριφθεί από τους πολίτες

4777753

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφια παρουσίασε το νέο βιβλίο της με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην ΕΕ: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής»

«O λαϊκισμός στέλνει τους λογαριασμούς στους πιο αδύναμους. Οι λαϊκιστές είναι εκείνοι οι οποίοι ορκίζονται στο όνομα του λαού και λένε ότι θα χτυπήσουν τις ελίτ και όταν ανεβαίνουν στην εξουσία συμπεριφέρονται χειρότερα από τις ελίτ» δήλωσε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ και εκ νέου υποψήφια Μαρία Σπυράκη, από τη Λάρισα, το βράδυ της Δευτέρας, κατά την διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου της με τίτλο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε.: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής».

Αναφορικά με το μέλλον της Ευρώπης και τις ακραίες τάσεις που διαμορφώνονται στην Ε.Ε, σημείωσε ότι «αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να συμβεί στην Ευρώπη, είναι να κυριαρχήσουν όλες αυτές οι ακραίες τάσεις που μηδενίζουν τη συνεισφορά της Ευρώπης, που μηδενίζουν το γεγονός ότι η Ευρώπη είναι μία αλληλεγγύη με διπλή κατεύθυνση».

«Στη μία κατεύθυνση έχουμε τα κονδύλια της συνοχής και τα άλλα κονδύλια που δίνουν δουλειές και βοηθάνε τις πιο αδύναμες χώρες, και στην άλλη κατεύθυνση υπάρχει η ανάγκη να μοιραστούμε τις ευθύνες. Και αυτό εμείς το διδάξαμε στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα επισημαίνοντας στον κ. Όρμπαν, ότι πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν στο προσφυγικό» είπε η ευρωβουλευτής της Ν.Δ.

Μιλώντας για τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στην οικονομία σε ευρωπαϊκό επίπεδο, είπε πως οι νέες τάσεις της οικονομίας είναι η κυκλική οικονομία και ο ψηφιακός μετασχηματισμός, επισημαίνοντας πως «είναι οι τάσεις που δίνουν καλά αμειβόμενες δουλειές». Επίσης, η ευρωβουλευτής της ΝΔ είπε ότι «είναι ευκαιρία, αντί να μιλάμε για τις χαμένες ευκαιρίες των τελευταίων χρόνων, να δούμε το πώς αυτές οι τάσεις μπορούν να ενσωματωθούν στα νέα προγράμματα της Περιφέρειας και του κράτους, για να φέρουν νέες θέσεις εργασίας».

Τέλος, η κυρία Σπυράκη αναφέρθηκε και στην πολιτική της κυβέρνησης στο επίπεδο της οικονομίας, υποστηρίζοντας ότι «η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει ήδη απορριφθεί από τους πολίτες». Τόνισε επίσης, πως υπάρχει ανάγκη αλλαγής πολιτικής στην χώρα μας, «που θα μεγαλώσει την πίτα και που θα μικρύνει την συνεισφορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στους φόρους και τις εισφορές».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

etsas-ne1

Η αξιωματική αντιπολίτευση έπαιξε αλλά δεν της έκατσε το... Joker σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ - «Περιμένουμε ονόματα και διευθύνσεις από τον κ. Τσίπρα για το 2015»

Giannis_Ragkousis

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε ότι είναι κυβερνητικό σχέδιο το ντου στα σινεμά και εντάσσεται στο δόγμα της κυβέρνησης «νόμος και τάξις»

2
zaev_ar

Οι δημοσκοπήσεις εν όψει των πρόωρων εκλογών του Απριλίου του 2020 δείχνουν πρωτιά για το VMRO-DPΜNE – Το μπλόκο στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων για τα Σκόπια υποχρεώνει την ελληνική πλευρά να αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους πειθαναγκασμού των Σκοπιανών για εφαρμογή των συμφωνηθέντων

28
oreines

Η ταινία αναφέρεται στις σημαντικότερες στιγμές της ζωής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος «έφυγε» τον Μάιο του 2017 - «Παρών» και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

3