Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ανδριάνας Ζαρακέλη στον Πειραιά

Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση της Ανδριάνας Ζαρακέλη στον Πειραιά

Πλήθος στελεχών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ στην εκδήλωση - Παρών και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης 

ΖΑΡΑΚ1
Μία εκδήλωση που ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις πραγματοποίησε η γνωστή δημοσιογράφος Ανδριάνα Ζαρακέλη, σε γνωστό cafe - bar του Πειραιά, με αφορμή την υποψηφιότητά της ως δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Στην «επίσημη πρώτη» της Ανδριάνας Ζαρακέλη, εκτός από πλήθος Περαιωτών που κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο, δίνοντας έτσι και το στίγμα της απήχησης που έχει η ίδια στους συμπολίτες της, παρών ήταν και τοποθετήθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης καθώς και ο φυσικός ηγέτης του Ολυμπιακού και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΖΑΡΑΚ2


Αξίοσημείωτη ήταν η παρουσία πλήθους κορυφαίων στελεχών της ΝΔ - πρ. υπουργών, βουλευτών, πολιτευτών και ΟΝΝΕΔιτών - που έστειλαν το δικό τους «μήνυμα» στήριξης στο πρόσωπο της Ανδριάνας Ζαρακέλη και στον «Πειραιά Νικητή». Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, οι πρώην υπουργοί και νυν βουλευτές Μάκης Βορίδης, Νότης Μηταράκης, Σοφία Βούλτεψη, Γεράσιμος Γιακουμάτος καθώς και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ο οποίος έδωσε ιδιαίτερο «παλμό» στην εκδήλωση με τα ένθερμα λόγια του για την Ανδριάνα Ζαρακέλη. Επίσης, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στον βόρειο Τομέα της Αττικής Σάκης Ιωαννίδης, και ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Λακωνία Γιάννης Κουλιζάκος,ο πρώην δήμαρχος Αιγάλεω και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Δυτικό Τομέα, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο πολιτευτής της ΝΔ και υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα την Αττικής Σωτήρης Ησαΐας, καθώς και η γενική γραμματέας του ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υποψήφια στη Β’ Πειραιά Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

ΖΑΡΑΚ3
ΖΑΡΑΚ4
ΖΑΡΑΚ5
Κλείσιμο
Τέλος, το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο ανεξάρτητος βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Νίκος Νικολόπουλος οι δημοσιογράφοι Γιώργος Τράγκας, Γιώργος Αυτιάς, Νίκος Υποφάντης και Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο ανεξάρτητος επίσης βουλευτής Στάθης Παναγούλης,η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Πειραιά με τον Γιώργο Πατούλη Σταυρούλα Αντωνάκου, ο υποψήφιος στον Κεντρικό Τομέα με τον Γιάννη Σγουρό Μάκης Γιομπαζολιάς, ο Τάσος Μπιρσίμ, ο πρώην βουλευτής Πειραιά Πέτρος Μαντούβαλος κ.α.  

ΖΑΡΑΚ6
ΖΑΡΑΚ7
ΖΑΡΑΚ8
ΖΑΡΑΚ9

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης