Ζαχαριάδης για Μάτι: Δεν καθορίζεται η θέση μου από ένα ντοκιμαντέρ 20 ημέρες πριν τις εκλογές

Ζαχαριάδης για Μάτι: Δεν καθορίζεται η θέση μου από ένα ντοκιμαντέρ 20 ημέρες πριν τις εκλογές

Ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης δηλώνει συγκλονισμένος για όσα έγιναν στο Μάτι, όμως σχολίασε ότι η στάση του δεν καθορίζεται από ένα ντοκιμαντέρ που επιλέγει να ανοίξει το θέμα 20-25 ημέρες πριν τις εκλογές 

zaxariadis1
Αιχμές για τη χρονική συγκυρίαπου επέλεξε ο ΣΚΑΪ να προβάλλει την έκτακτη εκπομπή για το Μάτι άφησε ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας τα ηχητικά ντοκουμέντα που προβλήθηκαν για την τραγωδία, που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε μεν συγκλονισμένος με όσα έγιναν στο Μάτι, ωστόσο έθεσε ζήτημα συγκυρίας.

«Είμαι τόσο συγκλονισμένος με αυτά τα οποία συνέβησαν πέρυσι το καλοκαίρι στη χώρα μας, και σαν άνθρωπος, σαν πολίτης, αλλά και σαν άνθρωπος ο οποίος ασχολούμαι με τα κοινά, που βεβαίως παρακολουθώ τα πάντα, αλλά δεν καθορίζεται η θέση μου και η στάση μου από ένα ντοκιμαντέρ – μία εκπομπή εν πάση περιπτώσει, το οποίο επιλέγει 20-25 ημέρες πριν τις εκλογές να ανοίξει αυτό το θέμα με συγκεκριμένο τρόπο και συγκεκριμένη προσέγγιση», είπε ο κ. Ζαχαριάδης στον ρ/σ Focus. Μάλιστα, έκανε λόγο για προσπάθεια να επηρεάσει ένα γεγονός τα πολιτικά και εκλογικά πράγματα της χώρας με όρους συγκινησιακής φόρτισης.

Μάλιστα, ο κ. Ζαχαριάδης δεν θέλησε να απαντήσει ευθέως στα όσα ακούστηκαν, από τα οποία προκύπτει ότι γνώριζαν για νεκρούς πριν τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό, παραπέμποντας στο πρωτόκολλο.

«Δεν θέλω να μπω στο περιεχόμενο και τις λεπτομέρειες για το πότε ένα συμβάν επιβεβαιώνεται επίσημα και πότε τεκμαίρεται ένα γεγονός τόσο συγκλονιστικό. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία σε φυσική καταστροφή ή φωτιά. Βεβαίως υπήρχαν πληροφορίες αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν απαντηθεί», ανέφερε.


Ο  Κώστας Ζαχαριάδης, ζωντανά στον Focus FM 103,6

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης