Στη δίνη «Πολάκη» ο Αλέξης Τσίπρας, που επιχειρεί φυγή με ντιμπέιτ, εγκαίνια και οικονομία

Στη δίνη «Πολάκη» ο Αλέξης Τσίπρας, που επιχειρεί φυγή με ντιμπέιτ, εγκαίνια και οικονομία

Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κρήτη- Προσωπικές επιθέσεις στον Μητσοτάκη - Επίσκεψη  σε Ανώγεια - Ομιλία  σε Χανιά - Μαντινάδα Πολάκη για Τσίπρα: Εμείς θα το γλεντίζομε 

crete_ar111
Εγκλωβισμένος σε μία ατέρμονη κρίση, που έχει διαμορφωθεί από τη μία πλευρά με τον σφιχτό εναγκαλισμό του Αλέξη Τσίπρα με τον Παύλο Πολάκη και από την άλλη με τα αρνητικά γκάλοπ, φαίνεται πως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, λίγες εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές και ενώ τίποτα δεν φανερώνει ότι μπορεί να υπάρξει η πολυπόθητη πολιτική ανάσταση της κυβέρνησης.

Η κοινή εμφάνιση του πρωθυπουργού με τον κ. Πολάκη στις πασχαλινές διακοπές του στο Ροδάκινο της Κρήτης έχει αναζωπυρώσει τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και της αντιπολίτευσης.

Κατά τα φαινόμενα ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να κάνει πίσω από τη στάση που έχει επιλέξει, επιμένοντας μέχρι τέλους να συμπορεύεται με τον βουλευτή Χανίων.

Σε μία προσπάθεια αντιπερισπασμού στην πίεση που δέχεται ο κ. Τσίπρας, ιδίως για την κάλυψη που παρέχει στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, επανέφερε την πρόταση πρόκληση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη – πρόταση που απέρριψε ήδη η ΝΔ, παραπέμποντας στην τριήμερη αντιπαράθεση, που θα υπάρξει την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Στο πλαίσιο των προσωπικών επιθέσεων στον πρόεδρο της ΝΔ, ο Αλέξης Τσίπρας, στην περιοδεία του στην Κρήτη, πάντα παρέα με τον κ. Πολάκη, είπε ότι «σαν το φουριάρικο κατσίκι πήδαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να αποφύγει την τηλεμαχία. Και μετά κρύφτηκε πίσω από τα παντελόνια του Πολάκη».


Παράλληλα ο πρωθυπουργός συνεχίζει σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη, όπου χθες επιδόθηκε σε εγκαίνια έργων. Στις 11:00 θα επισκεφθεί τα Ανώγεια και στις 13:30 το Σπήλι, ενώ στις 19:30 θα πραγματοποιήσει ομιλία στα Χανιά, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Εθνικού Σταδίου. 

Την ίδια ώρα, το Μέγαρο Μαξίμου αναμένει τις τελικές διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για να οριστικοποιήσει το νέο πακέτο παροχών, ιδίως ενόψει ενόψει των ευρωεκλογών. Το πρωθυπουργικό επιτελείο επιδιώκει να θεσμοθετήσει μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, ώστε να απαντήσει στις επικρίσεις της αντιπολίτευσης περί προεκλογικών παροχών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης