Και ο Πελεγρίνης κατά Πολάκη: «Ανοίκεια» η δήλωση για Κυμπουρόπουλο, λέει στον ΘΕΜΑ 104,6

Και ο Πελεγρίνης κατά Πολάκη: «Ανοίκεια» η δήλωση για Κυμπουρόπουλο, λέει στον ΘΕΜΑ 104,6

«Θα συμφωνήσω κυρίως με τη δήλωση που έκανε ο κ. Φίλης, ότι δεν εκφράζει το ήθος του κόμματος, στο οποίο ανήκει ο κ. Πολάκης» ξεκαθάρισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

pelegrinisgre1342773_17998349-thumb-large-thumb-large
Σαφείς αποστάσεις από τον Παύλο Πολάκη πήρε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδόσης Πελεγρίνης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6

Κληθείς, από τους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο, να σχολιάσει την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στέλο Κυμπουρόπουλο, ο πρώην πρύτανης του ΕΚΠΑ υπογράμμισε: «Και η δήλωση αυτή καθαυτή δεν με βρίσκει σύμφωνο, είναι ανοίκεια, και λόγω χαρακτήρος δεν θα συμφωνούσα ποτέ με μια τέτοια δήλωση».

«Συνηθίζω να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους ισότιμα, όποιες ιδιαιτερότητες κι αν έχουν, και συνεπώς είμαι αντίθετος με την διατύπωση αυτή» προσέθεσε ο κ. Πελεγρίνης.

«Θα συμφωνήσω κυρίως με τη δήλωση που έκανε ο κ. Φίλης, ότι δεν εκφράζει το ήθος του κόμματος, στο οποίο ανήκει ο κ. Πολάκης» ξεκαθάρισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης