Ζαχαράκη στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν μας εκπλήσσει ο φασιστικός λόγος Πολάκη

Ζαχαράκη στον ΘΕΜΑ 104,6: Δεν μας εκπλήσσει ο φασιστικός λόγος Πολάκη

«Αν θέλει debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τσίπρας να προκηρύξει εκλογές- Εκεί θα έχει όσα debate θέλει» είπε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ

4759418
«Ο φασιστικός λόγος του Πολάκη δεν μας εκπλήσσει» δήλωσε σήμερα στον ΘΕΜΑ 104,6 η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη η οποία χαρακτήρισε «αήθη» την επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Αναφερόμενη στη στάση που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας για τις δηλώσεις Πολάκη είπε ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν σταματά να μας εκπλήσσει δυσάρεστα» και παρομοίωσε τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού με την ρητορική των ακροδεξιών κομμάτων της Ευρώπης για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.
Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, μιλώντας στην εκπομπή «ήταν δίκαιο, έγινε πράξη» με τους Γιώργο Κουβαρά και Γιώργο Πιέρρο είπε επίσης ότι η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτόν τον κατήφορο. «Η ΝΔ θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα αξιακά ζητήματα» και για τον λόγο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης δυσπιστίας στη Βουλή για τον Παύλο Πολάκη σημείωσε μεταξύ άλλων.

Σε ότι αφορά την πρόκληση Τσίπρα προς τον αρχηγό της ΝΔ για debate, η Σοφία Ζαχαράκη είπε ότι οι δύο αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν στη Βουλή για όλα τα θέματα και σημείωσε: «ΑνΑ θέλει debate με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Τσίπρας να προκηρύξει εκλογές- Εκεί θα έχει όσα debate θέλει».

Ακούσττε τη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στον ΘΕΜΑ 104.6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης