ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βίτσας στο ΘΕΜΑ 104,6 για μετανάστες στο Σύνταγμα: «Θα πρέπει να σέβονται τις Αρχές της ελληνικής κοινωνίας»

Βίτσας στο ΘΕΜΑ 104,6 για μετανάστες στο Σύνταγμα: «Θα πρέπει να σέβονται τις Αρχές της ελληνικής κοινωνίας»

 «Πρέπει να γίνει προσπάθεια, οι πρόσφυγες, να πάνε εκεί που θέλουν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά με σεβασμό πάντα στις διεθνείς συμβάσεις και στον ελληνικό νόμο», τόνισε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

dimi98
Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας  μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 και στη Ματίνα Ηρειώτου για την κατάσταση στο Σύνταγμα και τους μετανάστες που έχουν εγκατασταθεί από χθες εκεί, τονίζοντας ότι «λήγει καλά».

«Ο καθένας μπορεί να θέλει να μείνει στην Αττική αλλά πρέπει να πάνε και αλλού. Θα πρέπει να σέβονται τις Αρχές της ελληνικής κοινωνίας που τους φιλοξενεί», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Ο κ. Βίτσας τόνισε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία μεταφοράς των προσφυγών σε ξενοδοχεία και δομές φιλοξενίας και όπως είπε «η κατάσταση λήγει καλά».

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ανέφερε, επίσης, ότι μερικές φορές η ιδεολογική εμμνονή των προσφύγων ότι δεν υπάρχουν σύνορα, εμποδίζει την ομαλή λειτουργία της ένταξης τους σε μονάδες φιλοξενίας.

Τέλος ο κ. Βίτσας τόνισε ότι «πρέπει να γίνει προσπάθεια, οι πρόσφυγες, να πάνε εκεί που θέλουν και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά με σεβασμό πάντα στις διεθνείς συμβάσεις και στον ελληνικό νόμο».

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης