ΝΔ: Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Μαρία Σπυράκη - Παραιτείται από εκπρόσωπος του κόμματος

ΝΔ: Υποψήφια στις ευρωεκλογές η Μαρία Σπυράκη - Παραιτείται από εκπρόσωπος του κόμματος

Την θέση της ως εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει η μέχρι τώρα αναπληρώτρια Σοφία Ζαχαράκη

maria-spuraki-ena
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη θα είναι υποψήφια στις επικείμενες ευρωεκλογές και όχι στις εθνικές εκλογές. Την απόφαση αυτή έλαβε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβραβεύοντάς με αυτόν τον τρόπο την κυρία Σπυράκη και για την πρόσφατη ανάδειξή της ως καλύτερης ευρωβουλευτού της χρονιάς στο πεδίο Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία, όπως αναφέρουν πληροφορίες από την Πειραιώς.

Σε συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με την Μαρία Σπυράκη, ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε για την πολύτιμη παρουσία της και την επιτυχημένη διαδρομή της ως εκπροσώπου Τύπου και της ευχήθηκε καλή επιτυχία για την επανεκλογή της στην ευρωβουλή.

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ορίζεται η Σοφία Ζαχαράκη, ενώ η τυπική τελετή παράδοσης παραλαβής θα γίνει την Παρασκευή.

Αν και υπήρχαν σκέψεις η Μαρία Σπυράκη να είναι υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στην Θεσσαλονίκη, στις εθνικές εκλογές, τελικά προκρίθηκε η άποψη να είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, όπως έγραψε και το Πρώτο Θέμα την περασμένη Κυριακή. Ετσι ενισχύεται η γυναικεία παρουσία στο ψηφοδέλτιο αυτό, καθώς μένουν ακόμα οκτώ θέσεις για να συμπληρωθεί και οι έξι από αυτές πρέπει να είναι γυναίκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης