ΝΔ: Ευχαριστούμε τον Τσακαλώτο για την πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί

nd-new-1

«Είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του» σχολιάζει η Πειραιώς για τη στήριξη του υπ. Οικονομικών στην πρόταση Μητσοτάκη για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων

Δημόσιο «ευχαριστώ» προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και για τη δήλωσή του ότι η ΝΔ είναι πιθανό να έρθει στην εξουσία αλλά και για τη στήριξή του στην πρόταση Μητσοτάκη για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

Ειδικά, δε, για το θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων τα οποία ο υπουργός Οικονομικών που τα υπέγραψε τα χαρακτηρίζει «υπερβολικά υψηλά», η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι «είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του».

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ευχαριστήσει δημοσίως τον υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο. Όχι τόσο για την αυτονόητη πρόβλεψή του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί στις εκλογές, όσο κυρίως για την διαβεβαίωσή του ότι το κόμμα του ως αντιπολίτευση θα στηρίξει το αίτημά της ΝΔ για τη μείωση των υψηλότατων δημοσιονομικών πλεονασμάτων που εκείνος υπέγραψε. Είναι αξιέπαινο να αναγνωρίζει κανείς, έστω και καθυστερημένα, τα λάθη του.

ΣΧΟΛΙΑ (6)

Tόξo ψnφίζεις πoλυπoλιτισμό και εγκλnματικότnτα λαμβάvεις!

Μετά μην παραπovιέστε όταν σας βεvτoυζάρει η ΝΔoυλα!

ουφ

Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να αναγνωρίζουν τα λάθη τους, όπως επίσης να αναγνωρίζουν και τα θετικά των αντιπάλων τους. Στον ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν πολιτικά, δημοκρατικά και αυτοκριτικά. Και βέβαια όχι φοβικά! Η αντιπολίτευση πότε θα αναγνωρίσει τα δικά της λάθη που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία; Πότε θα απαντήσουν στον Ελληνικό λαό γιατί χρεοκόπησε η χώρα και έφεραν μνημόνια και ΔΝΤ που επέβαλαν λιτότητα δέκα χρόνια στους πολίτες και οικονομική ασφυξία; Σαράντα χρόνια κυβερνούσαν αυτή τη χώρα διάολε και ούτε κουβέντα για την ταμπακέρα.

Bαρέθηκα 44 χρόνια τους ψεύτες και τους κλέφτες με το ίδιο τροπάρι

Δεν φτάνει που μας ξέσκισαν τόσα χρόνια και μας χρέωσαν με εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ... τώρα θέλουν να μας ξανασώσουν!

απίστευτος αλλά και μοναδικός

Οι Αθηναίοι έχουν ηττηθεί από το κέντρο της πρωτεύουσας τι κάνει η ΝΔ για αυτό

!!!!!!

Προς ΝΔ και Κούλη. Η σοφότατατη παροιμία λέει: "ακόμα δεν τον είδαμε και Γιάννη τον εβγάλαμε"!!!!!!!

!!!!!!!!!!

Υπάρχει και ο υπέρηχος τώρα που σου δείχνει το φύλο του παιδιού νωρίτερα από τη γέννα

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

rallia0

Ανακοινώθηκαν δέκα ακόμη ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών  μετά τη συνεδρίαση υπό τον Αλέξη Τσίπρα της Πολιτικής Γραμματείας - ΝΔ για Πέτρο Κόκκαλη: Από τα δημόσια έργα τώρα και  στην Ευρωβουλή

30
_DPT1566

Θα αποφέρει έως 2% πρόσθετη αύξηση του ΑΕΠ ετησίως σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι πάγωσε επί 4 χρόνια εμβληματικές επενδύσεις - Το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για νέες υποδομές ύψους 10-12 δισ ευρώ μέσα στην επόμενη τετραετία

12