Άρειος Πάγος: Ο Λαφαζάνης ζήτησε άμεση διεκπεραίωση των δικογραφιών που τον αφορούν

Άρειος Πάγος: Ο Λαφαζάνης ζήτησε άμεση διεκπεραίωση των δικογραφιών που τον αφορούν

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ ζήτησε από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου ταχεία διεκπεραίωση των δικογραφιών που τον αφορούν - «Ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατόν να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων»

lafazanis_4
Ταχεία διεκπεραίωση των δικογραφιών που τον αφορούν σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών ζήτησε σήμερα από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, ο πρόεδρος της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Όπως σημειώνει σε σχετικό έγγραφό του που υπέβαλλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου οι συγκεκριμένες δικογραφίες οι οποίες αφορούν όχι μόνο τον ίδιο αλλά και άλλα πρόσωπα που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς θα πρέπει να διεκπεραιωθούν από τη Δικαιοσύνη άμεσα τόσο «λόγω σπουδαιότητας», αλλά και γιατί «ο πολιτικός αγώνας δεν είναι δυνατόν να διεξάγεται στους προθαλάμους των ανακριτικών γραφείων».

Ακόμη ο κ. Λαφαζάνης, ζήτησε από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου να πληροφορηθεί σχετικά με την πορεία μήνυσης που έχει καταθέσει για την τρίτη ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών το 2016 μετά και «τις τελευταίες διαρροές φημών για την αστάθεια του τραπεζικού συστήματος».

Τέλος, ζήτησε ενημέρωση από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για την πορεία μηνυτήριων αναφορών που έχει υποβάλλει για το θέμα των πλειστηριασμών και τη ρίψη χημικών στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης