Διαμαρτυρία στο Ειρηνοδικείο για την κλήση Λαφαζάνη σε απολογία

Διαμαρτυρία στο Ειρηνοδικείο για την κλήση Λαφαζάνη σε απολογία

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατηγορείται ότι ηγείτο «κατάληψης» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 20/9/2017 με συνέπεια να αναβληθούν εκείνη τη μέρα οι προβλεπόμενοι πλειστηριασμοί και καλείται να απολογηθεί για τις κατηγορίες της διατάραξης 

laf02
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μελη των κινημάτων κατά των πλειστηριασμών έξω από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στην οδό Λουκάρεως, με αφορμή την κλήτευση σε απολογία του Παναγιώτη Λαφαζάνη την οποία αποδίδει η ΛΑΕ σε μήνυση που κατέθεσε Fund με έδρα τη Λιβερια.


Δηλώσεις Λαφαζάνη


Διαμαρτυρία στο Ειρηνοδικείο για την κλήση Λαφαζάνη σε απολογία


laf02
laf01
Κλείσιμο






Ειδικότερα, ο κ. Λαφαζάνης κατηγορείται ότι ηγείτο «κατάληψης» στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 20/9/2017 με συνέπεια να αναβληθούν εκείνη τη μέρα οι προβλεπόμενοι πλειστηριασμοί και καλείται να απολογηθεί για τις κατηγορίες της διατάραξης κοινής ειρήνης, «κάτι το οποίο αποτελεί ιδιώνυμο αδίκημα, σύμφωνα με πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης για την προστασία (!) των πλειστηριασμών» και για παρεμπόδιση συναγωνισμού.

«Οι καθαρά πολιτικές διώξεις κατά των αγωνιστών, για πρώτη φορά τουλάχιστον από την μεταπολίτευση, κατά επικεφαλής δημοκρατικού πολιτικού κόμματος, εγείρουν πελώρια θέματα Δημοκρατίας για τον τόπο και δημοκρατικών ελευθεριών για το λαό», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΛΑΕ.

Αυτή την ώρα στον προαύλιο χώρο του Ειρηνοδικείου βρίσκονται περίπου εκατό άτομα που φωνάζουν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών αλλά και των διώξεων σε βάρος του επικεφαλής της ΛΑΕ αλλά και άλλων μελών της.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μέσω του δικηγόρου του, Σαράντου Θεωδορόπουλου κατέθεσε γραπτή ανακοίνωση που αναφέρει ότι «δεν αναγνωρίζει τις κατηγορίες που του αποδίδονται και πως η δίωξη του είναι πολιτική».

H γραπτή δήλωση του Παναγιωτη Λαφαζάνη σε πταισματοδίκη:
ena
duo
tria
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης