Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας προσβάλλει τους Έλληνες, αλλά στον Ζάεφ δεν έχει πει κουβέντα

kiriakos_ar

«Χαρακτήρισε ακροδεξιούς και μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Αλέξη Τσίπρα και τον χαρακτήρισε «ανάξιο πρωθυπουργό που διχάζει το λαό»

Με θράσος και ανευθυνότητα ο κύριος Τσίπρας προσβάλλει τον ελληνικό λαό μπροστά σε ξένους ηγέτες, αλλά για τον κύριο Ζάεφ επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει, επισημαίνει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχολιάζοντας την παρουσία του κυρίου Τσίπρα στο περιθώριο της Συνόδου των Χωρών του Νότου και τα όσα είπε ο πρωθυπουργός για τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, επισήμανε πως πρόκειται για «ανάξιο πρωθυπουργό που διχάζει τον λαό».

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:
«Χθες ο κ. Τσίπρας τόλμησε να προσβάλει ξανά τους Έλληνες. Χαρακτήρισε, όχι μόνο ως ακροδεξιούς, αλλά και ως μη σκεπτόμενους όλους όσοι αντιδρούν στη Συμφωνία των Πρεσπών. Το έκανε, δε, με θράσος και ανευθυνότητα μπροστά σε ξένους ηγέτες. Στον κ. Ζάεφ όμως που επιμένει να αποκαλεί τα Σκόπια Μακεδονία δεν βρήκε κουβέντα να πει.

Δεν είναι μόνο ένας πρωθυπουργός μειοψηφίας. Είναι και ένας ανάξιος πρωθυπουργός που διχάζει τον λαό. Οι Έλληνες θα μείνουν ενωμένοι, υπερήφανοι και αξιοπρεπείς. Και σύντομα θα του δώσουν την απάντηση που του αξίζει».

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη για τις προσβλητικές αναφορές του κ. Τσίπρα προς τους Έλληνες πολίτες

ΣΧΟΛΙΑ (76)

κα

Τι θέλεις και πετάγεσαι πάλι σαν ιμιτασιόν ακροδεξιός ρε Κούλη όταν συγκρούονται αριστεροί και ακροδεξιοί για τη Μακεδονία; Αφού δεν το κατέχεις! Πες μας καμιά ιστορία για τους εξωγήινους του Υμηττού να γελάσουμε λιγάκι, αναφώνησε (τρις) "εκλογές" που έχει μόνο μια λέξη και το καταφέρνεις και άσε τα υπόλοιπα σε αυτούς που αυτούς που έχουν κάτι να πούνε...

Πρώnv τoξότns vυv X.A.

Η οικογέvεια Mnτσoτάκη μετρήθnκε το 1977 και απέσπασε ποσoστό 1%. Έκτoτε και ως το 2012 δεν τόλμnσε ποτέ να "μετρnθεί" μόvn της, αφού βoλεύτnκε πίσω από την μεγάλη δύναμη της δεξιάς παρατάξεως που εκφραζόταv από την ΝΔ. Όταν το 2012 τόλμησε να ξαvαμετρnθεί κι εvώ έγιvε ο σεισμός των εκλoγώv του Mαΐου του 12, που εξαφάvισε τα "μεγάλα" κόμματα δίνovτας στην ΝΔ μετά βίας ένα 18% και ενώ έγινε πάρτυ στην κυριoλεξία, η πραγματικά πovηρή Ντόρα (την οποία δεν θέλω να βλέπω ούτε ζωγραφιστή, αλλά αvαμφίβολα πovnρή) μετά βίας απέσπασε ένα 2,6% την ίδια στιγμή που ο παγκoσμίως άγvωστoς Tζήμερoς συγκέντρωvε το αξιoπρόσεκτο 2,12%. Aυτή είναι η δύvαμη της συγκεκριμέvης oικογέvειας στην Eλλnvική κοιvωνία από 1 ως2%. Ο Koύλns έγιvε αρxnγός της ΝΔ όταν πλειάδα κλεφτοπασοκων της σnμιτικής πλευράς έσπευσε μαζικά να εγγραφεί στο κόμμα και να τον βάλει στον β' γύρο, όπου εξελέγn με τις 40.000 ψήφους του vέου στο κόμμα μπoυμπoύκoυ, εξελέγη δηλαδή από την δεξιά που εκφράστηκε από τον 'Aδωvn. Aυτό δεν μπορεί να το φάει με τίποτα η οικoγέvεια και οι συν αυτής. Σήμερα δε στnρίζεται απoκλειστικά από την δεξιά πτέρυγα των Σαμαρά - τσεκoυράτoυ - μπoυμπoύκoυ. Στα πλαίσια αυτά κουvήθηκε και το oρθoπoλιτικό μειράκιov ο Δέvδιας. 'lσως κερδίσουν και ίσως σxnματίσουν κυβέρvnση αλλά σίγoυρα μετά θα βγoυν τα μαxαίρια από τα θnκάρια. Έvα κόμμα συvoμοσπovδία που είvαι εvωμέvo εν όψει της εξoυσίας, περί αυτού πρόκειται. Avαμέvoυμε με εvδιαφέρον τις εξελίξεις τις πρoσεχείς λίγες εβδoμάδες ως τις εκλoγές.

Στέλιος

'Αμα δώσει ο επίτιμος μπαμπάς 500.000 $ δωρεά στο πανεπιστήμιο λαμβάνεις πεσκέσι πτυχίο με καλό βαθμό και παίρνεις και μια αίθουσα δώρο με τ'όνομά σου! Δεν σπoύδασε στην Eλλάδα ο Koύλης διότι ήταν στoύρvoς και δεν θα περvoύσε ούτε σε ΤΕΙ Παραγωγής χoρτόπιτας-τυρόπιτας στην Kατσικαvή Σερρών!

καργιολοπουλου δεσποινα

πυρηνικος επιστημονας μπροστα στον τσιμπλα...

Κήρυκας Χανίων - Σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι

Πες τα χρυσόστομεεεεεεεεεε

ΤΖ

Ο "ΜΙΛΗΜΕΝΟΣ" ΜΙΛΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΦΥΛΑΚΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.

Ναι κουλη

Ναι Κυριάκο. Υπερασπίσου μας, τον ελληνικό λαό. Αμάν πια... Μας προσβάλλει συνέχεια ο Αλέξης. Ευχαριστούμε πολύ.

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ original

Κουλη και εσυ μούγκα Συλλαλητήριο θεσσνικης ήσουν για σκι!! Αθήνα ήσουν στη Κρήτη Τρίβεις τα χέρια γιατί την γλύτωσες από τον αρχιπροδότη ξεπουλημένο Τσίπρα Γίνετε ρε επιτέλους ηγέτες να τρέχουμε από πίσω σας !!!

"είναι η αριστερά ηλίθιε"

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ original με αριστερές καταβολές .....(γιατί το κρύβεις)...

Μας προσβάλεις κι εσύ Μητσοτάκη

Τζέφρι Πάιατ, Αμερικανός Πρέσβης: "Με ενθάρρυναν, τα σχόλια του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε έμφαση στις σχέσεις της χώρας με τις ΗΠΑ. Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ". Δεν έκανες τίποτε για να μην περάσει η συμφωνία. Σταμάτα το δούλεμα και κάνε αυτά που πρέπει για να ακυρωθεί. Αλλιώς θα ψάχνεσαι το βράδυ των εκλογών. Ο Έλληνας δεν αντέχει να φάει άλλο κουτόχορτο.

Ο Ελληνας τρωει πολυ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ

Η ιστορια εδειξε οτι ο Ελληνας γουσταρει πολυ ....το κουτοχορτο.-Σε αυτο πονταρε και βγηκε ο Τσιπρας.

σωστα,

κι οχι μονο αυτο αλλα λεει ψευδως, οτι ο λαος λεει, συμφωνει με την συμφωνια!!! αλλα τι στα λεω αυτα κυριακο, εσυ τιμας τους αγωνες της αριστερας, γι αυτο και για το θεμα, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!

Ο Ζαεφ και ο

κάθε ψευτομακεδονας είναι φίλος του Τσίπρα. Ο Έλληνας είναι εχθρός του. Γι αυτό βρίζει τους Έλληνες και δεν λέει λέξη στον ψευτομακεδονα.

ντρεπομαι

Ο κουλης ποντάρει στα όρκ που έχουν το ελάχιστο δυνατό IQ, που χρειάζεται ένα ορκ, για να μη ψηφίσει Χρυσή αυγή. Σοβαρός νεοδημοκράτης τι να περιμένει απο σένα??!!!! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΝΔ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΤΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΝΑ ΨΑΡΕΥΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ! ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗΗ

Ενω ο Τσιπρας

Θελει να βουλιαξει την Φωφη και να λεηλατησει το ΚΙΝΑΛ.

+1000

Πέστα!

@ντρεπομαι

Ο Τσιπρας ποντάρει στα όρκ που έχουν το ελάχιστο δυνατό IQ, που χρειάζεται ένα ορκ, για να τον Ξαναψηφισει .

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mhtsotakis_ar

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρειάζεται ένα “πυροσβεστικό σχέδιο” ή Σχέδιο Β», τόνισε ο πρωθυπουργός - Χαρακτήρισε  «απαράδεκτο η Τουρκία να χρησιμοποιεί το μεταναστευτικό ως μοχλό και να ασκεί πίεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση ώστε να λάβει μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια»

17
tsipras_ar

Δείτε το βίντεο -Η σημαιοφόρος συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία και δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου εντόπισε τον Αλέξη Τσίπρα στη διάρκεια πτήσης και τον... στόλισε κανονικά - Ποια είναι η Γεωργία Μπιτάκου

268
w18-71938dendias

«Προφανώς είναι καλύτερα έτσι παρά να χανόντουσαν ανθρώπινες ζωές, να υπήρχαν στρατιωτικές επιχειρήσεις, να είχαμε πρόσφυγες, να διεξαγόταν στην περιοχή μας άλλη μια πολεμική σύγκρουση», είπε ο υπουργός Εξωτερικών 

4