Ανεξάρτητοι Έλληνες: Εκτός κόμματος ο Τέρενς Κουίκ

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Εκτός κόμματος ο Τέρενς Κουίκ

«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τοσουνίδης - Ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών

kammenos_terens_arthro
Εκτός του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) βρίσκεται από σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θόδωρος Τοσουνίδης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Kontra Channel, με αφορμή την στάση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Eίναι ομόφωνη απόφαση του κόμματος. Ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος. Τέλος» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου.


Ο κ. Κουίκ είναι ένα από τα ελάχιστα μέλη των ΑΝΕΛ, που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Συμφωνίας που υπέγραψαν στις Πρέσπες οι Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ, με αποτέλεσμα να αποτελεί εδώ και καιρό «ξένο σώμα» στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, ο κ. Κουίκ έθεσε εαυτόν εκτός κόμματος με τις πράξεις του.

«Έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων» σημείωσε ο κ. Τοσουνίδης, συμπληρώνοντας πως τα υπόλοιπα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων που συμμετέχουν στην κυβέρνηση, έχουν αποφασίσει ομόφωνα να εγκαταλείψουν την κυβέρνηση, σε περίπτωση που φτάσει η Συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή.

Λίγο νωρίτερα, ο Πάνος Καμμένος είχε αφήσει να εννοηθεί ότι η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, έχει συνταχθεί με τη γραμμή του κόμματος, κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης