Καμμένος κατά Στάη και Open: Παραποιούν την αλήθεια - Αρνούνται να βγάλουν την Κουντουρά

Καμμένος κατά Στάη και Open: Παραποιούν την αλήθεια - Αρνούνται να βγάλουν την Κουντουρά

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ισχυρίστηκε ότι οι δημοσιογράφοι του καναλιού αρνήθηκαν να δώσουν τον λόγο στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, «προκειμένου να διαψεύσει ότι προτίθεται να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών»

main_kammenos_panos
Σφοδρά «πυρά» κατά της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open, Έλλης Στάη, αλλά και κατά της δημοσιογράφου Βούλας Κεχαγιά, εξαπέλυσε, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Είναι ντροπή αυτή η παραποίηση της αλήθειας από τις ειδήσεις του open την Στάη του Mea και τη Κεχαγιά του ΔΟΛ με στόχο τους ΑΝΕΛ και εμένα προσωπικά» σημείωσε ο κ. Καμμένος σχετικά με το ρεπορτάζ που μετέδωσαν οι δύο δημοσιογράφοι.



Στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος επανήλθε με νέα ανάρτηση, αναφέροντας ότι οι δημοσιογράφοι του καναλιού αρνούνται να δώσουν τον λόγο στην υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, προκειμένου να διαψεύσει ότι προτίθεται να ψηφίσει υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Κλείσιμο


«Είναι θλιβερό και παράνομο η γνωστή κα Στάη και το open να αρνούνται την αποκατάσταση της αλήθειας στο open για τα ψεύδη που είπαν με την Κεχαγιά του ΔΟΛ. Αρνούνται να βγάλουν τώρα την Έλενα Κουντουρά που την παρουσιάζουν να ψηφίζει ψευδώς την συμφωνία των Πρεσπών» έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή του με μία φωτογραφία από το παρελθόν της κυρίας Στάη.

Απόσπασμα από το ρεπορτάζ του Open που «ενόχλησε» τον Πάνο Καμμένο

Η δήλωση της Στάη που έκανε έξαλλο τον Πάνο Καμμένο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης