Ο Μάνος Πετσίτης κατέβασε τον λογαριασμό του στο Facebook

Ο Μάνος Πετσίτης κατέβασε τον λογαριασμό του στο Facebook

Μετά τον θόρυβο που ξεσηκώθηκε ο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά «έκλεισε» την προσωπική του σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

petsitis_giali
Μέχρι χθες το βράδυ η προσωπική σελίδα που διατηρούσε στο Facebook ο στενός συνεργάτης του Νίκου Παππά Μανώλης Πετσίτης, ήταν ενεργή με μια πληθώρα φωτογραφιών.

Πλέον όποιος την αναζητήσει στο συγκεκριμένο μέσο δικτύωσης, δεν μπορεί πλέον να την βρει, αφού ο πρώην σερβιτόρος και νυν συνεργάτης του Υπουργού Ψηφιακής Ποιλτικής φέρεται να την κατέβασε.

Έτσι χάθηκε η ευκαιρία να θαυμάσουν όλοι τον κύριο Πετσίτη να φωτογραφίζεται βράδυ με ντεγκραντέ γυαλί δίπλα στην αγαπημένη του ερμηνεύτρια Άντζελα Δημητρίου.

Η σελίδα του αποτύπωνε με τον καλύτερο τρόπο τα έργα και τις ημέρες του πρωην σερβιτόρου και πλέον ακριβοπληρωμένου στελέχους διαφόρων επιχειρήσεων.

Στις πληροφορίες δεν υπήρχε απολύτως τίποτε για την δουλειά του, ενώ στην πλειψηφία τους οι φωτό αφορούσαν καθημερινές στιγμές του μανώλη Πετσίτη.

Έτσι, οι φίλοι του μέχρι χθες τον έβλεπαν να πίνει καφέ στο Κολωνάκι, να διασκεδάζει στα μπουζούκια και να απολαμβάνει τις περσινές καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο.

Θαύμαζαν επίσης και την άψογη χρήση της ελληνικής γλώσσας σε πολλές από τις αναρτήσεις του, όπου έγραφε λάθος τις λέξεις ενώ δεν πέθαινε για τον τονισμό.

Οι πληρορφορίες λένε ότι η προσωπική του σελίδα κατέεβηκε εσπευσμένα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών με άνωθεν εντολή.

Αυτά που περιγράφουν πως ένας ταπεινός σερβιτόρος ή delivery boy όπως λένε κάποιοι που τον ξέρουν καλά, ο οποίος μεγάλωσε μαζί με τον Νίκο Παππά στην Καισαριανή, ανελίχθηκε σε χρόνο dt μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ακριβοπληρωμένο στέλεχος επιχειρήσεων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης