Μητσοτάκης-Θεοδωράκης: Kοινή εμφάνιση σήμερα για το βιβλίο του Κωστή Χατζηδάκη

Μητσοτάκης-Θεοδωράκης: Kοινή εμφάνιση σήμερα για το βιβλίο του Κωστή Χατζηδάκη

Στην παρουσίαση του βιβλίου του αντιπροέδρου της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη θα βρεθούν σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σταύρος Θεοδωράκης.

theo-mtso1
Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο επικεφαλής του Ποταμιού θα είναι οι δύο από τους τέσσερις που θα παρουσιάσουν το βιβλίο με τίτλο «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;».

Οι άλλοι δύο που θα παρουσιάσουν το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση είναι ο καθηγητής Οικονομικών του ΕΚΠΑ Γιώργος Παγουλάτος και ο διευθυντής της σειράς «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Πολιτική» των εκδόσεων Παπαζήση, Σωτήρης Ντάλης.

Την συζήτηση στις 18:00 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel (Πλατεία Καραϊσκάκη-Στάση Μετρό Μεταξουργείο) θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.

Η παρουσίαση και η συζήτηση θα μεταδοθούν σε live streaming από τη σελίδα του Κωστή Χατζηδάκη στο Facebook.

Το «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» είναι η ματιά του Κωστή Χατζηδάκη στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική. Είναι μια επισκόπηση της πορείας της χώρας από την πλευρά των μεταρρυθμίσεων. Είναι το προσωπικό «παρατηρητήριο μεταρρυθμίσεων» στην Ελλάδα του Κωστή Χατζηδάκη, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και μετά. Συνδεδεμένο με τις προσωπικές του μαρτυρίες και την ίδια την προσωπική συμμετοχή του είτε στην Ευρωβουλή είτε ως υπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης