Λαφαζάνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Πολιτικό εξάμβλωμα ο Τσίπρας, είναι από τους πιο αντιπαθείς στη Ρωσία

Λαφαζάνης στο ΘΕΜΑ 104,6: Πολιτικό εξάμβλωμα ο Τσίπρας, είναι από τους πιο αντιπαθείς στη Ρωσία

Είπε για τα «κίτρινα γιλέκα» ότι «υπάρχουν αναλογιές και στην Ελλάδα ώστε να δημιουργηθεί αυθόρμητο κίνημα πολιτών»

lafazanis-new-1
Ως «πολιτικό εξάμβλωμα που είναι επικίνδυνο για την Ευρώπη» χαρακτήρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τον Αλέξη Τσίπρα και την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΘΕΜΑ 104,6.

Παράλληλα υποστήριξε - με αφορμή το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Ρωσία - ότι «πλέον ο Τσίπρας στη ρωσική κοινωνία έχει γίνει ένα από τα πιο αντιπαθή πρόσωπα γιατί έχει εκχωρίσει τη χώρα ως οικόπεδο στους Αμερικανούς».

«Δείτε με πόση ευκολία καταφέρθηκε κατά του Brexit. Με την ίδια ευκολία που έκανε κωλοτούμπα ο Τσίπρας στην Ελλάδα, το ίδιο έκαναν και οι Ιταλοί» πρόσθεσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας προσθέτοντας ότι «η ευρωζώνη έχει τελειώσει». «Οι μόνοι που έμειναν να στηρίζουν την ευρωζώνη είναι η Μέρκελ και ο Μακρόν και αυτοί καταβυθίζονται συμπλήρωσε.

Κατά τον ίδιο «βεβαίως πρέπει να γυρίσουμε στο εθνικό μας νόμισμα για να ανασυγκροτήσουμε την οικονομία αλλιώς δεν έχουμε κανένα πολιτικό μέλλον».

Ερωτηθείς για τις επερχόμενες εκλογές ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι «όποιος δεν θα συμμετάσχει στο αντιμνημονιακό μέτωπο εξ αντικειμένου βοηθάει το σύστημα ό,τι και να λέει εναντίον του» διευκρινίζοντας για τη συμμετοχή του Γιάνη Βαρουφάκη ότι «είναι ένα ιδιαίτερο πρόσωπο και θέλει μια συζήτηση».

Σχολίαζοντας, τέλος, το κίνημα των «κίτρινων γιλέκων» στη Γαλλία ο επικεφαλής της ΛΑΕ είπε ότι «φέρνουν σεισμό στην Ευρώπη» και ότι «υπάρχουν αναλογιές και εδώ ώστε να δημιουργηθεί αυθόρμητο κίνημα πολιτών. Αν ξεσηκωθεί ο κόσμος δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις δίκαιο αίτημα και να μην δικαιωθείς».


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης