Στη Μόσχα αύριο ο Τσίπρας - Συναντήσεις με Πούτιν και Μεντβέντεφ την Παρασκευή

Στη Μόσχα αύριο ο Τσίπρας - Συναντήσεις με Πούτιν και Μεντβέντεφ την Παρασκευή

Η ελληνο-ρωσική συνεργασία στην ατζέντα των συναντήσεων Τσίπρα στη Μόσχα γράφει το πρακορείο ειδήσεων TASS

o_tsipras_zitise_daneio_apo_ton_poutin_gia_epistrofi_sti_draxmi_1
Στη Μόσχα μεταβαίνει αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για επίσκεψη εργασίας. Ο πρωθυπουργός θα έχει συναντήσεις με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, και τον πρωθυπουργό Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, την Παρασκευή στις 10:30 ο κ. Τσίπρας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στον Κήπο Αλεξάνδρου.

Στις 11:30 έως τις 12:30 θα έχει συνάντηση με τον Ρώσο ομόλογό του, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Η κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Βλάντιμιρ Πούτιν στο Κρεμλίνο έχει προγραμματιστεί για τις 13:00-13:30, ενώ θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με τον Ρώσο Πρόεδρο (13:30-14:45). Θα πραγματοποιηθεί υπογραφή διμερών συμφωνιών (14:45-15:00) και εν συνεχεία ο Έλληνας πρωθυπουργός και ο Ρώσος Πρόεδρος θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου (15:00-15:30).

TASS: Η ελληνο-ρωσική συνεργασία στην ατζέντα της συνάντησης Τσίπρα - Μεντβέντεφ

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού αναφέρει ότι οι δύο άνδρες θα συζητήσουν για ενέργεια, βιομηχανία, υποδομές και μεταφορές

Ο πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα συζητήσει στις 7 Δεκεμβρίου με τον Έλληνα ομόλογο του ζητήματα που αφορούν την εμπορική και οικονομική συνεργασία, έργα στον ενεργειακό τομέα και την αγροτική οικονομία, αναφέρει σε ανακοίνωση του το γραφείο του Ρώσου πρωθυπουργού.

Κλείσιμο
«Στις επτά Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του πρωθυπουργού της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας Αλέξη Τσίπρα. Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι επικεφαλής των κυβερνήσεων θα συζητήσουν την κατάσταση και της προοπτικές της ρωσο-ελληνικής εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας, την υλοποίηση από κοινού έργων στους τομείς της ενέργειας, της βιομηχανίας, των υποδομών μεταφορών, των υψηλών τεχνολογιών, της αγροτικής οικονομίας και άλλους τομείς», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Ρώσου πρωθυπουργού, στην οποία προστίθεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ρωσία έπειτα από πρόσκληση που του απηύθυνε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης