Κουρουμπλής στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση θα προχωρήσει με το νομοσχέδιο για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου

Κουρουμπλής στο ΘΕΜΑ 104,6: Η κυβέρνηση θα προχωρήσει με το νομοσχέδιο για τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου

«Ο Τσίπρας δεν είναι μασόνος, το λέω για να το ακούσουν πολλοί» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

kouroublis-new-s1
Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με το νομοσχέδιο μετά τη συμφωνία Τσίπρα-Ιερώνυμου επανέλαβε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε μια διαδικασία, το νομοσχέδιο θα ετοιμαστεί. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενημερωθούν τα κόμματα από τον υπουργό Παιδείας και από εκεί και πέρα ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του» είπε χαρακτηριστικά.



Σύμφωνα με τον ίδιο «οι όροι πρέπει να είναι επεξεργασμένοί από νομικους. Από εκεί και πέρα αν υπάρξει η πλήρης διασφάλιση από κάθε άποψη των δικαιωμάτων των κληρικών που κάνουν ηρωική προσπάθεια στη συντριπτική τους πλειοψηφία, δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις».


Κατά τον κ. Κουρουμπλή «η κυβέρνηση επεξεργάστηκε μια συμφωνία που πραγματικά απελευθερώνει την εκκλησία από τα δεσμά με το κράτος. Όλοι την είδαν θετικά εκτός από το ζήτημα με τους κληρικούς. Εγώ ότι η δεύτερη σκέψη όταν πραγματικά θα υπάρξουν τα μέτρα που θα μπορούν να διασφαλίζουν το νέο καθεστώς θα ξεπεραστούν αυτά τα ζητήματα».

Κλείσιμο
«Εκείνοι που θα εκτεθούν είναι όσοι επενδύουν καιροσκοπικά γιατι αν αληθεύει αυτό που είπαν ότι ο Μητσοτάκης είπε στον Ιερώνυμο ότι ο Τσίπρας είναι άθεος και αυτος είναι χριστιανός εγώ θα ανακράξω "ουαι υμίν φαρισαίοι, υποκριτές". Ο Τσίπρας πάντως δεν είναι μασόνος το λέω για να το ακούσουν πολλοί, δεν το λέω για έναν, και ξέρω γιατί το λέω. Ακούω από διάφορους να το επικαλούνται όταν έχουν ανάγκη γίνονται ευσεβείς και πιστοί» είπε ακόμα ο κ. Κουρουμπλής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης