Κοτζιάς: «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου»

Κοτζιάς: «Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου»

Βαριές εκφράσεις και κατηγορίες από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών

kotzias
Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, με αφορμή ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που προηγήθηκε με αναφορά στον ίδιο.

Ο κ. Κοτζιάς χαρακτηρίζει «συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου» τις αναφορές περί χρηματισμού του από τον Τζωρτζ Σόρρος, σε ανακοίνωση- απάντηση της ΝΔ στον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο και κάνει λόγο για «σφαίρες και σακούλες με αίματα» και για «απειλές-ύβρεις». Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία ανέφερε: «Ο κ. Καμμένος αντί να κάνει βόλτες με ελικόπτερα, ας πει επιτέλους στους πολίτες τι ξέρει για το χρηματισμό του κ. Κοτζιά από εταιρεία του Τζωρτζ Σόρρος που ο ίδιος κατήγγειλε στο υπουργικό συμβούλιο. Κι ας εξηγήσει επίσης γιατί το υπουργείο του ελέγχεται από την OLAF για το σκοτεινό τρόπο που διαχειρίστηκε τα κονδύλια για τους πρόσφυγες».

Η αντίδραση του πρώην υπουργού Εξωτερικών στο Twitter:

«Η άθλια ΝΔ αναπαράγει συκοφαντίες του κοινού ποινικού δικαίου.Μετά τις σφαίρες και σακουλες με αίματα, αρχισαν οι απειλές-ύβρεις για την ηθική μου ακεραιότητα. Για να τελειώνουμε όλες αυτές οι απειλές-εκβιασμοί στρεφονται εναντια στη δημοκρατία και τις έχω στείλει στην εισαγγελία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης