ΝΔ προς Μαξίμου: Λέει αλήθεια ο Καμμένος για συνεργασία Κοτζιά – Σόρος;

ΝΔ προς Μαξίμου: Λέει αλήθεια ο Καμμένος για συνεργασία Κοτζιά – Σόρος;

Η Νέα Δημοκρατία εμμένει στο ζήτημα της δημοσιοποίησης της επιστολής παραίτησης του Νίκου Κοτζιά και των πρακτικών του υπουργικού συμβουλίου – Καλεί τον Κοτζιά να απαντήσει στις καταγγελίες Καμμένου για συνεργασία με τον Σόρος

nea_dimokratia_1
Ερωτήματα προς τους Νίκο Κοτζιά και Αλέξη Τσίπρα απευθύνει με νέα ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, που ρωτά εάν αληθεύουν οι καταγγελίες του Πάνου Καμμένου ότι « εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας».

Η Πειραιώς καλεί τον Νίκο Κοτζιά να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την καταγγελία, ενώ ζητά να πληροφορηθεί από τον πρωθυπουργό εάν γνωρίζει τα όσα καταγγέλλει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Μάλιστα, η Πειραιώς ασκεί κριτική στην «αφωνία» του κ. Τσίπρα και καλεί την κυβέρνηση να δώσει «επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Χθες ο Πάνος Καμμένος, που έχει πάμπολλες φορές επικρίνει ως ύποπτη και σκοτεινή τη δράση του επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, προέβη σε μια πολύ συγκεκριμένη καταγγελία. Υποστήριξε δημόσια ότι εταιρεία στην οποία εμπλέκεται ο Τζωρτζ Σόρος συνεργάζεται με το υπουργείο των Εξωτερικών και ότι ανέλαβε επί υπουργίας Νίκου Κοτζιά την έκδοση των εγγράφων (Visa) για τους πολίτες εκτός Ε.Ε. που επισκέπτονται τη χώρα μας.

Κλείσιμο
Ο κ. Κοτζιάς το επιβεβαιώνει; Ο κ. Τσίπρας το γνωρίζει;

Εννιά μέρες μετά το υπουργικό συμβούλιο οι πολίτες εξακολουθούν να παρακολουθούν υπαινιγμούς και αλληλοκαταγγελίες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και ο κ. Τσίπρας να παραμένει άφωνος. Αν όντως η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα, όπως ισχυρίζεται ο κ. Τζανακόπουλος, η λύση είναι απλή: Δώστε επιτέλους στη δημοσιότητα την επιστολή Κοτζιά και τα πρακτικά της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης