Μαυρωτάς στον ΘΕΜΑ 104,6: «Ναι» στις Πρέσπες αλλά και σε πρόταση μομφής

Μαυρωτάς στον ΘΕΜΑ 104,6: «Ναι» στις Πρέσπες αλλά και σε πρόταση μομφής

Για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, τόνισε: «εγώ βλέπω εκλογές τον Μάιο, δε θα ήταν καλό για τη χώρα να σέρνεται σε μια κατάσταση ''ερμαφρόδιτη''

MAVRWTAS
Το ενδεχόμενο να υποστηρίξει  μία πρόταση μομφής απέναντι στην κυβέρνηση, παρά και τη σύμφωνη γνώμη του κόμματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επιβεβαίωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6, και στην εκπομπή του Μπάμπη Κούτρα και Νίκου Φελέκη, ο βουλευτής και γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, σημείωσε: «Η Συμφωνία των Πρεσπών μας ταλανίζει αρκετά χρόνια με τα τετελεσμένα που έχουν δημιουργηθεί για το όνομα. Η εναλλακτική είναι να συνεχιστεί η κατάσταση ως έχει και άρα ως Ποτάμι θα ψηφίσουμε τη Συμφωνία». «Ο Γιώργος Αμυράς και ο Γρηγόρης Ψαριανός έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους», διευκρίνισε ο βουλευτής του Ποταμιού.

Σε ό,τι αφορά τη στάση του κόμματος, σε περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία (ή οποιοδήποτε αντιπολιτευόμενο κόμμα) καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, σημείωσε: «Θα υπερψηφίσουμε την πρόταση δυσπιστίας. Άλλο η κύρωση της συμφωνίας και άλλο η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση. Κι αν ακόμη δοκιμάσει ο κ. Τσίπρας να θέσει ζήτημα εμπιστοσύνης πριν από την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, εμείς θα την καταψηφίσουμε. Ξεχωρίζουμε απόλυτα αυτά τα δύο θέματα». 

Τέλος, αναφορικά με το επικείμενο συνέδριο του Ποταμιού στις αρχές του Νοεμβρίου  και το ενδεχόμενο να συμμαχήσει το κόμμα ενόψει εκλογών, είπε: «Θα πρέπει να βάλουμε κάτω τις θέσεις μας και να συζητήσουμε με τα δύο κόμματα στα πεδία όπου συγκλίνουν οι απόψεις μας».

Κλείσιμο


«Βλέπω εκλογές τον Μάιο»

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Μαυρωτάς, μίλησε και για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών. Όπως ο ίδιος τόνισε, «εγώ βλέπω εκλογές τον Μάιο, δε θα ήταν καλό για τη χώρα να σέρνεται σε μια κατάσταση ''ερμαφρόδιτη''. Άλλωστε και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης είναι για τον Μάιο», κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης