Ο Ντιμιτρόφ «αποχαιρετά» τον Κοτζιά: Πετύχαμε το ακατόρθωτο για 27 χρόνια

Ο Ντιμιτρόφ «αποχαιρετά» τον Κοτζιά: Πετύχαμε το ακατόρθωτο για 27 χρόνια

«Νίκο, σου εύχομαι υγεία καλή επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές προκλήσεις - Θα συνεχίσουμε με μια ισχυρή δέσμευση να ολοκληρώσουμε αυτή την ιστορική λύση», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter 

dimitrif_kotzias
Ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων, Νίκολα Ντιμιτρόφ, σχολίασε, μία ημέρα μετά, την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών και με ένα προσωπικό μήνυμα στο twitter τον «αποχαιρέτισε» με τον δικό του τρόπο.

«Με επικεφαλής τους πρωθυπουργούς Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, είχαμε με τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά έντονους μήνες επικοινωνίας, γίναμε αληθινοί φίλοι και μέσα σε έναν χρόνο καταφέραμε κάτι που θεωρήθηκε ακατόρθωτο τα τελευταία 27 χρόνια -και ολοκληρώσαμε την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, οικοδομώντας μια γέφυρα φιλίας και αποδεικνύοντας ότι η περιοχή μας μπορεί να επιλύσει διαφορές και να δημιουργήσει ένα κοινό μέλλον», όπως αναφέρει.

Και καταλήγει σε προσωπικό τόνο, απευθυνόμενος στον Νίκο Κοτζιά: «Νίκο, σου εύχομαι υγεία καλή επιτυχία σε όλες τις μελλοντικές προκλήσεις. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε με μια ισχυρή δέσμευση να ολοκληρώσουμε αυτή την ιστορική λύση μαζί με τις άλλες προοδευτικές και δημοκρατικές δυνάμεις στα Σκόπια και στην Αθήνα».

dimitrov1
Ολόκληρο το μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών, Νίκολα Ντιμιτρόφ στο twitter






Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης